Το Nike Zoom Pegasus Turbo ήρθε στο Cosmos Sport πιο Turbo από ποτέ!

Είτε είσαι runner, είτε απλά σου αρέσουν τα καλαίσθητα και στυλάτα παπούτσια, τότε σίγουρα θα λατρέψεις το ολοκαίνουριο μοντέλο της Nike «Zoom Pegasus Turbo»!

Just so you know… Είναι η καλύτερη δημιουργία της, καθώς διαθέτει τις νεότερες και πιο εξελιγμένες τεχνολογίες, που έχει λανσάρει μέχρι σήμερα. Συνέχισε να διαβάζεις και θα καταλάβεις ότι δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί!

Θα σου πούμε μόνο μία λέξη: «ZoomX»!

Η Nike συνεργάστηκε με κορυφαίους μαραθωνοδρόμους στην Κένυα για την ανάπτυξη της τεχνολογίας ZoomX, που βρίσκεται στην αφρώδη σόλα, η οποία προσφέρει τη μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας από οποιοδήποτε άλλο παπούτσι της ίδιας εταιρείας!  85 % επιστροφή ενέργειας! Πότε ξανάγινε αυτό; Ξέρεις τι σημαίνει 85%; Κάτσε, θα σου πούμε εμείς! Σημαίνει, ότι η ενέργεια που καταναλώνεις ίσα που αγγίζει το 15%! Βέβαια, πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτό, παίζει και η ελαφριά κατασκευή του. Το ξέρουμε είναι απίστευτο, όμως είναι αληθινό!

Και δεν είναι μόνο αυτό! Εξίσου σημαντικό ρόλο έχει, το επενδυμένο κολάρο γύρω από τον αστράγαλο, που αφήνει ελεύθερο τον αχίλλειο τένοντα, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι τριβές ή οι ερεθισμοί σε αυτό το ευαίσθητο σημείο. Όπως επίσης και το heel counter, το οποίο είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ,ώστε να προσφέρει σταθερότητα και στήριξη στη φτέρνα.

Η εμφάνιση είναι το ίδιο προσεγμένη όσο και οι τεχνολογίες του! Εξάλλου, το στυλάτο design του, το καθιστά κυρίαρχο των running παπουτσιών της Nike! Το επάνω μέρος καλύπτεται από ένα ομοιόμορφο διαφανές διχτυωτό ύφασμα, τονίζοντας έτσι τα νήματα Flywire, που καταλήγουν στα κορδόνια για να προσφέρουν σταθερό κράτημα.

Πρωτοποριακή είναι επίσης και η φαρδιά λωρίδα που κοσμεί το παπούτσι από το πάνω μέρος της γλώσσας μέχρι και τη μέση της σόλας! Τον ίδιο ιδιαίτερο σχεδιασμό κατέχει και η τρίχρωμη εξωτερική σόλα από καουτσούκ, η οποία εκτός από την εντυπωσιακή λωρίδα, φέρει ανάγλυφο σχέδιο με μικρές προεξοχές, που συμβάλλουν στην απορρόφηση κραδασμών και χαρίζουν καλή πρόσφυση σε κάθε είδους επιφάνεια. Ενώ το μυτερό πίσω μέρος της, δίνει ένα διαφορετικό και πιο εντυπωσιακό look στο παπούτσι.

Βέβαια, δεν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή για να γίνεις ο πιο γρήγορος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο. Το μόνο που πρέπει ουσιαστικά να κάνεις, είναι να έχεις πίστη στον εαυτό σου! Ωστόσο, με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μπορείς να συμβάλεις στην αύξηση των επιδόσεών σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει το Cosmos Sport!

Μπες τώρα στο Cosmossport.gr και πρόλαβε το νούμερό σου! Για εσένα τώρα που θέλεις να το δεις από κοντά και να το δοκιμάσεις, μπορείς να το βρεις σε ένα από τα 15 φυσικά καταστήματα μας σε όλη την Ελλάδα!

  
  
  
Επιστροφή