Back to school με new styles… Ποιο είναι το δικό σου λοιπόν;

Το κουδούνι σε λίγες ημέρες θα χτυπήσει και αυτό είναι γεγονός! Βρες το δικό σου στυλ και κάνε «Start Strong» είτε στο σχολείο, είτε στις αγαπημένες σου δραστηριότητες!

Συγκεντρώσαμε τα 5 top styles… Eσύ άραγε με ποιο θα ταυτιστείς;

Lifestyle is my life!
Το lifestyle είναι η ζωή σου, κάθε εμφάνιση είναι ιδιαίτερα προσεγμένη από την κάλτσα μέχρι το T-shirt! Φροντίζεις να φοράς πάντα τα πιο επώνυμα Brands με τον πιο extreme τρόπο – πολύ πιθανό μάλιστα, να προετοιμάζεις κάθε σου outfit από την προηγούμενη μέρα!

 

Fitness is a whole philosophy!
Αν ανήκεις στους γυμναστηριακούς τύπους ή – ακόμα «χειρότερα» – στους crossfit-άδες, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι είσαι αυτό που λέμε «φέτες» και φοράς τις περισσότερες φορές sporty outfits! Χειμώνα – Καλοκαίρι, βρέξει – χιονίσει, φοράς αθλητικά ρούχα και παπούτσια με ειδικές τεχνολογίες… Γιατί αθλητικός τύπος μεν, ψαγμένος δε!

 

Basketball addict!
Σε κάθε ευκαιρία – ειδικά στα διαλείμματα ή στην κοπάνα της 1ης ώρας – παίρνεις τη μπάλα σου και κάνεις επιδεικτικά καρφώματα, jump shouts και lay–ups! Εννοείται βέβαια ότι όλα αυτά τα κάνεις, φορώντας το κατάλληλο outfit! Στη ντουλάπα σου υπάρχουν κομμάτια από τις καλύτερες μπασκετικές συλλογές και μάλιστα τα λανσάρεις ακόμα και στις lifestyle εμφανίσεις σου! Μιλάμε για κόλλημα, όχι αστεία!

 

Passion for Running…
Αν το σχολείο ήταν αγώνας δρόμου, σίγουρα θα έβγαινες πρώτος – να δούμε τι θα κάνεις με τους βαθμούς του σχολείου! :Ρ Αγαπημένο σου μάθημα; Η γυμναστική! Ειδικά το σημείο που ο καθηγητής/δάσκαλος σε βάζει να κάνεις ζέσταμα, τρέχοντας καμιά δεκαριά γύρους! Τι να πούμε για εσένα; Έχεις σίγουρα το δικό σου στυλ, από το οποίο δεν γίνεται να λείπουν τα πιο τελευταία running παπούτσια, γιατί μεταξύ μας άλλωστε, προσφέρουν μοναδική άνεση! Φυσικά φοράς φόρμες, φούτερ, και από τη συλλογή σου δεν λείπουν τα running αξεσουάρ!

 

Lifestyle ή Athleisure τύπος ανάλογα με τα κέφια σου!
Το στυλ σου προσαρμόζεται ανάλογα με την διάθεσή σου.  Αν ξυπνήσεις με πολλή όρεξη θα βάλεις ό,τι πιο glam υπάρχει στην ντουλάπα σου, αν πάλι ξυπνήσεις και ψιλο–βαριέσαι βρε αδερφέ, τότε αυτόματα φοράς οτιδήποτε σε athleisure, cozy και τα αθλητικά ρούχα & παπούτσια είναι οι πρωταγωνιστές!

Πέσαμε μέσα;

Τι κι αν το στυλ σου είναι Lifestyle ή Athleisure… Τι κι αν έχεις επιλέξει το μπάσκετ, το τρέξιμο, το γυμναστήριο/crossfit ή οποιοδήποτε άλλο άθλημα… Ο προορισμός είναι ένας, με μότο «Start Strong» τη νέα σεζόν!
Μπες λοιπόν τώρα στο Cosmossport.gr ή έλα σε ένα από τα 15 φυσικά καταστήματά μας κι επίλεξε ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις το δικό σου «Start Strong»!

 

  
  
  
Επιστροφή