Puma Hybrid Rocket Runner EXCLUSIVE στα Cosmos Sport!

Μια ματιά αρκεί για να αντιληφθείς ότι το Puma Hybrid Rocket Runner δεν είναι ένα ακόμα running παπούτσι… Είναι ΤΟ running παπούτσι που εκτός από μοναδική εμπειρία τρεξίματος, θα ολοκληρώσει το στυλ σου με τον πιο athleisure τρόπο! Just keep reading…

Τα τρία τελευταία χρόνια η Puma, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Chemnitz, επεξεργαζόταν την ανάπτυξη μιας τεχνολογίας που θα βελτίωνε τις επιδόσεις κάθε δρομέα και θα κάλυπτε όλες τις ανάγκες του. Έτσι, μετά από αρκετές δοκιμές, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της! Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή που το «φαινόμενο» Puma Hybrid Rocket Runner, κάνει την πρώτη του εμφάνιση. 
Η Cosmos Team ζήτησε από τους έμπειρους Runners της να κάνουν ένα review στο ολοκαίνουριο Running παπούτσι της Puma, που υπάρχει αποκλειστικά και μόνο στο Cosmos Sport!

Ποιο είναι άραγε το μεγάλο μυστικό, που κάνει το Hybrid, να διαφέρει από τα υπόλοιπα running παπούτσια;
…Η ένωση των δύο κορυφαίων τεχνολογιών της Puma, IGNITE και NRGY, που θα σου προσφέρει άρτια απορρόφηση κραδασμών και επιστροφή ενέργειας, για να διανύεις μεγαλύτερες διαδρομές σε ακόμα γρηγορότερες ταχύτητες!
Ωστόσο, πέρα από την άρτια τεχνολογία, διαθέτει μοναδικό design! Η φουτουριστική κατασκευή του, είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό που τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του

Διαθέτει έντονα χρώματα, πρωτότυπο πάνω μέρος, που είναι κατασκευασμένο με την τεχνολογία evoKNIT, για τέλεια εφαρμογή, Heel counter για σταθερότητα και στήριξη στη φτέρνα, και εξωτερική σόλα με πρωτοποριακό σχέδιο τριών τμημάτων -τα δύο διαθέτουν κυψέλες για αντικραδασμική προστασία και επιστροφή ενέργειας(!)

Ποιος είπε όμως ότι μιλάμε για ένα καθαρά running παπούτσι;
Μπορεί να διαθέτει καινοτόμες τεχνολογίες που απαιτεί κάθε running παπούτσι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα του προσδίδαμε τον χαρακτηρισμό Lifestyle sneaker, καθώς μπορεί να απογειώσει ακόμα και το πιο «βαρετό» outfit!

«Ψήθηκες» ήδη για να το κάνεις δικό σου;

Μπες τώρα στο Cosmossport.gr και πρόλαβε το νούμερό σου! Για εσένα τώρα που θέλεις να το δεις από κοντά και να το δοκιμάσεις, μπορείς να το βρεις exclusively στο Cosmos Sport Κηφισιάς, στην Αργυροπούλου 4!

  
  
  
Επιστροφή