Η νέα ποδοσφαιρική υπηρεσία «Team Wear» είναι στο Cosmos Sport!

Αναζητάς τον πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό για το ποδόσφαιρο; Θέλεις να παίζεις like a Pro ή να εξοπλίσεις την ομάδα σου με προϊόντα που φοράει ο Messi, o Hazard, o Christiano & o Mbappe;

Το Cosmos Sport διαθέτει πλέον τη νέα υπηρεσία «Team Wear», με την οποία θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το ποδόσφαιρο… 1000+ είδη από καλαμίδες και κάλτσες, μέχρι φανέλες και παπούτσια, πάντα στις καλύτερες τιμές! Βρες προϊόντα που επέλεξαν από εμάς μεγάλες ομάδες της Superleague & Footballeague, ανάμεσα στα κορυφαία ποδοσφαιρικά Brands, όπως adidas, Nike, Lotto, Givova, Athlos, ZEUS και πολλά ακόμα.

Το τμήμα «Team Wear», με επικεφαλής τον Κ. Αργέντη, σε συνδυασμό με την εμπειρία του Cosmos Sport από το 1982, υπόσχονται άμεση εξυπηρέτηση σε σωματεία, ακαδημίες με πολλά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα σε ειδικές προσφορές όλο το χρόνο!

Ακόμα κι εσύ που θέλεις να φτιάξεις το προσωπικό σου box για το 5×5, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με το τμήμα «Team Wear», και να αποκτήσεις τον καλύτερο εξοπλισμό!

«Dress your Team» λοιπόν με τη νέα υπηρεσία του Cosmos Sport «Team Wear»… Ανταγωνιστικές τιμές και πολλές διαφορετικές επιλογές που θα καλύψουν κάθε ανάγκη, σε περιμένουν!

Ανακάλυψε όλο τον ποδοσφαιρικό εξοπλισμό, ντύσε την ομάδα σου ή φτιάξε το προσωπικό σου box εδώ, και γίνε ο κυρίαρχος του γηπέδου!

  
  
  
Επιστροφή