Το Cosmos Sport και ο Π. Γιαννάκης χάρισαν μια υπέροχη εμπειρία!

Μοναδική μπασκετική εμπειρία έζησαν τρεις τυχεροί νικητές διαγωνισμού, που συνδιοργάνωσε η No1 εταιρεία αθλητικών ειδών, Cosmos Sport, με την Γιαννάκης Academy!

…Ένας διαγωνισμός στο Instagram από το Cosmos Sport, ήταν η αφορμή για να βρεθούν την περασμένη Παρασκευή, οι τρεις τυχεροί νικητές του διαγωνισμού στο Βαρδινογιάννειο γήπεδο, στο Γάζι Ηρακλείου. Ο λόγος; Για να έρθουν αντιμέτωποι σε έναν απαιτητικό διαγωνισμό τριπόντων με τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτη Γιαννάκη και φυσικά… Να τον γνωρίσουν από κοντά!

Ποιός δεν θα ήθελε να είναι άλλωστε, στη θέση του Αλέξανδρου Φουντουλάκη, του Μανώλη Κληρονόμου και του Φάνη Ζαχαριουδάκη, και να δει τον παίκτη που έβλεπαν στην τηλεόραση, να στέκεται πλέον αντιμέτωπος μπροστά τους;

Το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο ήταν γεμάτο από τα παιδιά της ακαδημίας του Παναγιώτη Γιαννάκη, τα οποία περίμεναν με ανυπομονησία να  παρακολουθήσουν το διαγωνισμό τριπόντων. Οι τρεις τυχεροί φίλοι των Cosmos Sport γνώρισαν την αποθέωση αμέσως μόλις πάτησαν τα πόδια τους στο γήπεδο, από τα 150 παιδιά της Ακαδημίας… Kαι ήταν η καλύτερη εμψύχωση για να ξεκινήσουν.

Για την ιστορία… Ο «Δράκος» κέρδισε και τα τρία παιχνίδια ευστοχώντας πάντα στο κρίσιμο σουτ – στοιχείο που τον χαρακτήριζε άλλωστε, κατά την διάρκεια της τεράστιας καριέρας του! 

Τι κι αν δεν κατάφεραν τη νίκη οι τρεις συμμετέχοντες; Σημασία έχει ότι έφυγαν από το γήπεδο με ενα τεράστιο χαμόγελο, αφού έχασαν από έναν παίκτη που για χρόνια κυριαρχούσε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, είτε ως παίκτης, είτε ακόμα και ως προπονητής…

Ούτε οι ίδιοι οι τυχεροί δεν πιστεύουν πως από ένα απλό follow στο Instagram του Cosmos Sport, κι έπειτα με το να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, θα ζούσαν κάτι τέτοιο! Πλέον θα έχουν να διηγούνται μια ιστορία – εμπειρία ζωής ακόμα και στα εγγόνια τους!

Αν θέλεις κι εσύ να μαθαίνεις πρώτος όλα τα νέα της Νο1 αλυσίδας αθλητικών ειδών Cosmos Sport, και γιατί όχι (;) να συμμετέχεις σε αντίστοιχες δράσεις, κάνε τώρα Follow στο Instagram και like στην official page στο facebook.

  
  
  
Επιστροφή