Oι Προσφορές του Cosmos Sport «made my Day»!

 

Η Στέλλα Μελαμπιανάκη, Social Media Specialist|Influencer, έμεινε άφωνη με τις προσφορές του Cosmos Sport και αποφάσισε να γράψει στο Cosmos blog για την απόλυτη εμπειρία shopping με καλοκαιρινές προσφορές έως -50%!

Κι εκεί που υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα ψωνίσω μέχρι να έρθουν οι εκπτώσεις… Τσουυυπ ειδοποίηση από το Cosmos Sport ότι μόλις ξεκίνησαν οι πιο hot Προσφορές!Λέω εντάξει, ας μπω να δω τι παίζει…

Γιατί καλό μου Cosmos Sport; Είναι δυνατόν να βάζεις προσφορές έως -50%; Τύφλα να έχουν οι εκπτώσεις!!!

Μπαίνω αρχικά στα παπούτσια… adidas Stan Smith με -50%. Good Deal σκέφτομαι… Ενώ όμως επέλεγα το νούμερό μου, και ήμουν ένα βήμα πριν ολοκληρώσω την παραγγελία, μια φωνή μέσα μου φώναζε… «Ρίξε μια ματιά κι από τα Ρούχα».

Κλίκαρα λοιπόν στα Ρούχα. Εκεί ήταν που δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω. T-shirt ή φόρεμα, σορτς ή κολάν; Τελικά το τζιν Levi’s πρόσθεσα στο καλάθι, μιας που έχει -40% έκπτωση!

Ωραία. Μπλέξαμε! Και τι θα γίνει με τις διακοπές στη Σκόπελο; (σκέφτομαι)

Χρειάζομαι και μαγιό και σαγιονάρες και γυαλιά ηλίου και πετσέτα θαλάσσης… Ξέρεις κάτι; Δε θα αντισταθώ… Το αξίζω ένα ολοκαίνουριο beachwear look!

Βλέποντας την τεράστια συλλογή από τα Sports… Σκέφτηκα μέχρι και το τρέξιμο να αρχίσω! Με τόσο εξειδικευμένα παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ γιατί να το καθυστερώ;

Μήπως όχι τρέξιμο; Είναι καλοκαίρι και κάνει ζέστη… Κολυμβητήριο θα ξεκινήσω! Να φοράω τα γυαλάκια μου, το σκουφάκι μου, και τις ωραιότατες παντόφλες μου! Κι άλλο δίλλημα… People ή Champion; Fila ή Puma; Reebok θα πάρω τελικά!

Μήπως αντί για κολυμβητήριο να ξεκινήσω τέννις; Αυτό θα κάνω! Πάντα μου άρεσε! Τρέμε Κιριλένκο! Με τέτοιον εξοπλισμό… Θα σε ξεπεράσω!

Μέσα σε όλα θυμήθηκα ότι είναι Ιούλιος κι έχουν τα καρκινάκια την τιμητική τους, με πρώτο και καλύτερο το boyfriend, για το οποίο η επιλογή ήταν εύκολη. Ακόμα ένα «summer-kit» καθώς θα πάμε μαζί στο νησί!

Πάμε τώρα στον ανηψιό μου, μια σταλιά παιδάκι και ζητάει nike tanjun… Έχει και προτιμήσεις ο άτιμος!

Έπειτα ο αδερφός μου… Πωρωμένος με το μπάσκετ μεν, κολλημένος με το μουντιάλ αυτή την περίοδο δε! Ξέρω τι θα κάνω! Θα του στείλω direct message τα links του Cosmossport.gr, με μπασκετικά και ποδοσφαρικά, να διαλέξει ό,τι θέλει! Μα που θα ξαναβρεί ποδοσφαιρικά με -50%;

Αχ, καλά λένε ότι το shopping είναι therapy!

…Το Cosmos-Shopping όμως είναι το απόλυτο therapy!

Όλα τέλεια και σε Απίστευτες τιμές! Το ακόμα καλύτερο; Πρόλαβα τα σωστά νούμερα σε ό,τι κι αν χρειαζόμουν – κάτι πολύ δύσκολο μεταξύ μας σε μέρες εκπτώσεων!

Αν δεν τα έμαθες ακόμα… Είναι γεγονός! Το Cosmos Sport έβαλε Καλοκαιρινές Προσφορές έως -50%! Και για να σε βοηθήσω… Μπες στο Cossmossport.gr ή τρέξε στο κοντινότερο σου κατάστημα (17 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα). Σε περίπτωση που μπερδευτείς κάλεσε στο 2811 80808 ή πολύ απλά chat-αρε online με τους καλύτερους! Σίγουρα θα σε βοηθήσουν! 😉

Αν θέλεις ακόμα περισσότερη βοήθεια…

→Δες Προσφορές σε Ανδρικά εδώ! 

→Δες Προσφορές σε Γυναικεία εδώ! 

→Δες Προσφορές σε Παιδικά εδώ! 

  
  
  
Επιστροφή