Τρέξε με τους αδερφούς Αντετοκούνμπο!

Τα αδέλφια Αντεντοκούνμπο ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Nike και μας προσκαλούν το Σάββατο 7 Ιουλίου στο Antetokounbros 5km Run, στο οποίο δεν θα μπορούσε να λείπει το Cosmos Sport!

Οι AntetokounBros, από τα μπασκετικά παρκέ τρέχουν το Σάββατο 7 Ιουλίου στους δρόμους της Αθήνας, ξεκινώντας από τα Σεπόλια στις 20:00 και τερματίζοντας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, και μας προσκαλούν να τρέξουμε μαζί τους σε μια διαδρομή 5km… Θέλοντας να στείλουμε ΟΛΟΙ ένα παγκόσμιο μήνυμα κατά των διακρίσεων με το σύνθημα «We Are All Bros»!

Μέσω του αθλητισμού καταρρίπτουμε κάθε στερεότυπο και γιορτάζουμε ταυτόχρονα, την αλληλεγγύη, την ομαδικότητα και διαφορετικότητα… Ιδεώδη που αποτελούν πεποίθηση και στάση ζωής των AntetokounBros! Εσύ, θα ήθελες να τρέξεις δίπλα σε Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο στο μεγαλύτερο 5km Running event της χρονιάς;

Tο Cosmos Sport & η NIKE, σε προκαλεί σε ένα μοναδικό 34 km Running Challenge μέχρι τις 5/7, Κι έχεις τη δυνατότητα να να εξασφαλίσεις μια από τις 50 θέσεις που θα σου προσφέρει το Cosmos Sport.

Τι πρέπει να κάνεις;

•Αρχικά κάνε την εγγραφή σου εδώ!
•Από εκεί και πέρα θυμήσου: Έχεις περίπου ένα μήνα και 34km για να «ξεκλειδώσεις» το Badge «We Are All Bros»!
Κατέβασε εντελώς δωρεάν το Nike Running App από το App Store ή το Google Play, βάλε στο challenge φίλους και συγγενείς… Και ξεκίνα να τρέχεις!

•Μόλις το «ξεκλειδώσεις» έλα στο Cosmos Sport στο Περιστέρι (Εθν. Αντιστάσεως 57) και δείξε μας το Badge!

Οι 50 πρώτοι που θα ολοκληρώσουν το Challenge, έχουν exclusive θέσεις από το Cosmos Sport για να τρέξουν με τους AntetokounBros στις 7 Ιουλίου! Διάδωσέ το, καθώς μόλις ξεκλειδωθούν 10.000 badges, η Nike θα προσφέρει επιπλέον 10.000€ στην «Κιβωτό του Κόσμου»!

Τι περιμένεις ξεκίνα από σήμερα! Κατέβασε εντελώς δωρεάν το Nike Running App από το App Store ή το Google Play, βάλε στο challenge φίλους και συγγενείς… Και ξεκίνα να τρέχεις!

  
  
  
Επιστροφή