To Cosmos Sport 3ON3 powered by adidas πήγε το 3on3 Basketball σε…PRO LEVEL!

…60 Ομάδες και συνολικά 240 παίκτες, έδωσαν το παρόν στο μοναδικό διήμερο τουρνουά Cosmos Sport 3on3 powered by adidas… Δύο μέρες γεμάτες 3on3 Basketball, στα παρκέ του Eurohoops Dome, εδωσαν την ευκαιρία σε 60 τυχερές παρέες να ζήσουν μια μονάδική LIKE A PRO μπασκετική εμπειρία.

Η Νο1 αθλητική αλυσίδα Cosmos Sport και η adidas ανέβασαν την εμπειρία του 3on3 Basketball σε Pro Level σε ένα διήμερο τουρνουά γεμάτο 3on3 μπάσκετ στα παρκέ του EUROHOOPS DΟΜΕ!

Όλες οι ομάδες ήταν από την αρχή νικήτριες καθώς το Cosmos Sport και η adidas είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν δωρεάν αγωνιστικό εξοπλισμό για όλους τους συμμετέχοντες. Από το μέσημέρι του Σαββάτου τα παρκέ του Eurohoops Dome κυριολεκτικά γέμισαν από παιδικά χαμόγελα. Το Cosmos Sport 3on3, το μεγαλύτερο τουρνουα που έχει γίνει μέχρι στιγμής σε παρκέ, φιλοξενήθηκαν 3 ηλικιακά group 13 – 15 ετών (παίδες), 16 – 18 ετών (έφηβοι) 19 + ετών (άνδρες). Όλες οι ομάδες ήταν αξιόμαχες και διακρίθηκαν για την ευγενή άμιλα και το ήθος τους.

Το ενδιαφέρον του κόσμου τράβηξε το Cosmos Sport F4 powered by adidas και φυσικά οι τρεις μεγάλοι τελικοί. Το μεγάλο έπαθλο της διοργάνωσης διεκδίκησαν στην κατηγορία 13 – 15 ετών (παίδες) οι ομάδες The Rockets και Μάχημοι, με τους The Rockets να παίρνουν οριακά την νίκη με σκόρ 9 – 7 και να κατακτούν το μεγάλο έπαθλο.

Στην κατηγορία 16 – 18 ετών (έφηβοι) σε ενα συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στο τέλος οι Καμήλες κέρδισαν με σκόρ 21 – 15 τις Έρδιδες. Τέλος στον μεγάλο τελικό των ανδρών 19+ ετών οι Cavaliers έκαμψαν την αντίσταση των Rising Stars με σκόρ 21 – 18.

Τις απονομές έκανε ο διεθνής μπασκετμπολίστας και Κυπελλούχος Ευρώπης με την ομάδα της A.E.K, Βασίλης Καβαδάς.

  
  
  
Επιστροφή