Μία μέρα ακόμα για το Φεστιβάλ Eco Voice… To Cosmos Sport είναι εκεί, εσύ;

Ο Ιούνιος ξεκίνησε δυναμικά με ένα event από το οποίο το Cosmos Sport δεν θα μπορούσε να λείπει… To Φεστιβάλ Eco Voice!

Η εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου ΔΗΚΕΗ και την ΕΣΔΑΚ και φυσικά με την στήριξη του Cosmos Sport, διοργάνωσαν αυτό το φεστιβάλ με έναν κύριο στόχο: Να «φυτέψουν» τον σπόρο της οικολογικής συνείδησης μέσα σε ένα αστικό περιβάλλον.

To Cosmos Sport είναι στο παραλιακό πάρκο από την Παρασκευή 1/6 και θα παραμείνει μέχρι αύριο, Τρίτη 5/6, με σκοπό να κάνει την πόλη του Ηρακλείου λίγο καλύτερη, καθώς είναι στην φιλοσοφία και τις αξίες μας να επιστρέφουμε αξία στο περιβάλλον και να στηρίζουμε την αειφόρο ανάπτυξη!

Μέσα από ένα εορταστικό κλίμα ενημερωνόμαστε, διασκεδάζουμε και κινητοποιούμαστε για την σημασία που έχει η ατομική συμβολή σε μια τεράστια προσπάθεια να διασωθεί το περιβάλλον και φυσικά να βελτιωθεί η καθημερινότητα όλων μας!

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από την συνεχή αλληλεπίδραση από μικρούς και μεγάλους, ώστε να δημιουργήσουμε νέες τάσεις κοινωνικοποίησης και σεβασμού του χώρου μας και κατ’ επέκταση του ίδιου μας του εαυτού!

Τι περιμένεις λοιπόν; Έλα κι εσύ να γιορτάσουμε τις δύο τελευταίες ημέρες του φεστιβάλ, μαζί με το Cosmos Sport, στο πάρκο με θέα τη θάλασσα! Θα συζητήσουμε για καινοτόμες ιδέες, καλλιτεχνικές ευαισθησίες και ανησυχίες, θα κάνουμε workshops και φυσικά όλα αυτά με μουσική και… Γιατί όχι(;) χορό!

[robo-gallery id=”8147″]

 

  
  
  
Επιστροφή