Cosmos Sport 3ON3 powered by adidas με άρωμα Ευρωλίγκας!

Στις 9 Ιουνίου 2018 ετοιμάσου για το πιο hot μπασκετικό event της χρονιάς… Το Cosmos Sport 3on3 powered by adidas! Tο Cosmos Sport μεταφέρει την εμπειρία του 3on3 Basketball από το δρόμο, στο παρκέ και συγκεκριμένα στο EUROHOOPS DOME στην Κηφισιά, για να παίξεις LIKE A PRO!

Φτιάξε την ομάδα σου κι έλα να ζήσεις δύο μέρες γεμάτες 3on3 Basketball και φυσικά να κερδίσεις πλούσια δώρα & ένα μεγάλο έπαθλο από τα καταστήματα Cosmos Sport!

Το διήμερο τουρνουά Cosmos Sport 3on3 powered by adidas – Σάββατο 09/06 και Κυριακή 10/06 – θα φιλοξενήσει τρία ηλικιακά group: 13-15 ετών, 16-18 ετών και 19+ ετών. Ουσιαστικά 36 ομάδες (144 παίκτες) θα ζήσουν την εμπειρία του μπάσκετ στα παρκέ του EUROHOOPS DOME παίζοντας LIKE A PRO.

Κάθε ομάδα, ανά ηλικιακό group θα έχει τρεις εγγυημένους αγώνες. Στην πρώτη φάση της διοργάνωσης οι ομάδες θα χωριστούν σε ομίλους και θα παίξουν μεταξύ τους με στόχο να φτάσουν στο Cosmos Sport 3on3 Final 4! Οι τέσσερις ομάδες με τους περισσότερους βαθμούς θα περάσουν στο Final 4 την Κυριακή 10/06, για να διεκδηκήσουν το μεγάλο έπαθλο της διοργάνωσης! 

Έχεις ήδη έτοιμη ομάδα; Μην περιμένεις! Δήλωσε τώρα τρεις βασικούς παίκτες και έναν αναπληρωματικό, κι έλα να παίξεις LIKE Α PRO στο Eurohoops Dome!

Οι εγγραφές για το Cosmos Sport 3onpowered by adidas έχουν ξεκινήσει ήδη! Δήλωσε συμμετοχή μέσω της φόρμας εγγραφής εδώ  ή τρέξε – χωρίς να ξεχάσεις την ταυτότητά σου βέβαια – σε ένα από τα παρακάτω καταστήματα Cosmos Sport:

Cosmos Sport Κηφισιας, Αργυροπούλου 4

Cosmos Sport Νέας Ερθραίας, Χαριλάου Τρικούπη 152

Cosmos Sport Περιστερίου, Εθν. Αντιστάσεως 57

Cosmos Sport Αγ. Παρασκευής, Μεσογείων 433

***Αν ανήκεις στα group 13-15 ετών & 16-18 ετών, θα πρέπει να έρθεις μαζί με τον κηδεμόνα σου!

Είτε λοιπόν θέλεις να παίξεις στα παρκέ ενός γηπέδου πραγματικά με άρωμα Ευρωλίγκας, είτε θέλεις απλώς να είσαι σε μπασκετικούς ρυθμούς βλέποντας τα παιχνίδια, ένα πρέπει να θυμάσαι: Ραντεβού στο EUROHOOPS DOME, Σάββατο 9 Ιουνίου!

  
  
  
Επιστροφή