4ο Χρώμα Run: Η Cosmos Running Team θα είναι εκεί… Εσύ;

Στις 5 Μαΐου η Cosmos Running Team θα έχει την χαρά να χρωματίσει τους δρόμους του Αρκαλοχωρίου και τα ρούχα της, τρέχοντας για καλό σκοπό!

Αν δεν φοβάσαι να λερωθείς και θέλεις να συμβάλεις στην καταπολέμηση του καρκίνου, τρέξε μαζί μας, περπάτα ή χόρεψε στα 5 πιο χρωματιστά χιλιόμετρα της ζωής σου!

Δεν είναι ένας αγώνας δρόμου με ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά ένας αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό και το Cosmos Sport στηρίζει με χαρά αυτό το πολύχρωμο event!

Όπως και στο Cosmos Sport Run, έτσι και στο συγκεκριμένο event υπάρχει σημαντικός σκοπός, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για την αγορά νέου μηχανήματος βραχυθεραπείας.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείς κι εσύ να πάρεις μέρος ηλεκτρονικά ή από τα παρακάτω καταστήματα Cosmos Sport:

  • Ηράκλειο Κρήτης, Οδός 1821, 17
  • Χανιά, Σκαλίδη 37
  • Άγιος Νικόλαος, Ρούσσου Κουνδούρου 24-26
  • Ιεράπετρα, Μελετίου Μεταξάκη 15

Η διαδρομή και φέτος θα περνάει μέσα από το Αρκαλοχώρι, θα είναι μόλις 5 km και φυσικά θα έχει πολλές εκπλήξεις με τραγούδι, χορό και φυσικά… Πολύ χρώμα!

Πάρε τους φίλους σου ή έλα με την οικογένειά σου, αλλά πρόσεξε(!) μην κουραστείς πολύ γιατί στον τερματισμό σε περιμένει ο μοναδικός Tonis Sfinos για μια τρελή συναυλία!

Φόρεσε λοιπόν το πιο όμορφο χαμόγελο, την πιο κεφάτη διάθεση, τα πιο άνετα παπούτσια, κι έλα να τρέξεις, να περπατήσεις ή ακόμα και να χορέψεις, μαζί με την Cosmos Running Team σε έναν αγώνα χαράς!

  
  
  
Επιστροφή