Η Cosmos Running Team σε περιμένει στο 6ο RUN GREECE στο Ηράκλειο!

Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 η Cosmos Running Team θα τρέξει σε ένα ακόμα σημαντικό running event, που γίνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στο Ηράκλειο, το RUN GREECE! Έναν αγώνα τρεξίματος – θεσμός – που έχει γίνει πλέον γιορτή!

Έλα κι εσύ να τρέξεις μαζί με την Cosmos Running Team σε μία διαδρομή των 5 km ή 10 km, χωρίς ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά με σκοπό να περάσουμε όλοι όμορφα και να νιώσουμε απόλυτη ευεξία!

Η διαδρομή φέτος θα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες φορές, με αφετηρία έξω από το Παγκρήτιο στάδιο (νότια πλευρά στην οδό Σπύρου Μουστακλή), συνεχίζοντας παραλιακά μέχρι λίγο μετά το μουσείο Φυσικής Ιστορίας κι επιστρέφοντας πάλι για τον τερματισμό, ο οποίος θα είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο του σταδίου!

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο kit για τον αγώνα από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο Παγκρήτιο Στάδιο (Θύρα 1) τις παρακάτω μέρες και ώρες:

  • Παρασκευή 27 Απριλίου: 17:00 – 20:00
  • Σάββατο 28 Απριλίου: 10:00 – 20:00

Η Cosmos Running Team έχει κλείσει ήδη θέση! Μην το σκέφτεσαι… Ο αριθμός εγγραφών είναι περιορισμένος!

«Φόρεσε» την πιο fitness διάθεσή σου, τα running παπούτσια σου, κι έλα μαζί με την Cosmos Running Team σε έναν διαφορετικό αγώνα τρεξίματος, που θα χαρίσει πολλά χαμόγελα.

  
  
  
Επιστροφή