Grand Opening του Cosmos Sport στην Κηφισιά!

Η οικογένεια του Cosmos Sport μεγαλώνει συνεχώς χάρη σε εσάς! Έτσι, από την περασμένη Πέμπτη το 17ο κατάστημα Cosmos Sport άνοιξε τις πόρτες του – με ένα λαμπερό Grand Opening – στο κέντρο της Κηφισιάς, και συγκεκριμένα στην οδό Αργυροπούλου 4!

Με minimal design και ξεκάθαρους χώρους, χωρισμένους για τον Sport ή τον Lifestyle τρόπο ζωής, το Cosmos Sport Κηφισιάς υπόσχεται να σου προσφέρει μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία!

Τα προϊόντα που θα βρεις; Πολλά, καθώς συνδυάζεται με μοναδικό τρόπο η καινοτομία και η τεχνολογία, με την πλούσια γκάμα προϊόντων σε πάνω από 90 επώνυμα Brands! Εκτός αυτού, το εξειδικευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε απορία σου και θα σε βοηθήσει να επιλέξεις το καλύτερο προϊόν για εσένα!

Φυσικά, από ένα τέτοιο κατάστημα, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι υπηρεσίες όπως:

Click & Collect”: Αγορά μέσω του Cosmossport.gr και παραλαβή στο κατάστημα.

“Order Instore & Pick up everywhere”: Ηλεκτρονική αγορά με ειδικές touch screen οθόνες μέσα στο κατάστημα και παραλαβή όπου επιθυμεί o καταναλωτής.

Motion ID / Gait Analysis”: Δυναμική ανάλυση του ποδιού σε πελματογράφο, αλλά και ενημέρωση για συγκεκριμένα μοντέλα παπουτσιών που αναλογούν στα χαρακτηριστικά του ποδιού σου.

“Go Cosmos Premium Club”: Πρόγραμμα επιβράβευσης με μοναδικά προνόμια και προσφορές εφόσον είσαι μέλος.
Τέλος, μπορείς να δεις προτάσεις ολοκληρωμένων outfit
s και να ενημερωθείς για την τελευταία λέξη του Lifestyle, μέσω των digital οθονών / video walls σε διάφορα σημεία εντός του καταστήματος.


Όσον αφορά το Grand Opening Party… Mια λέξη το χαρακτηρίζει: Λαμπερό! Από ένα τέτοιο πάρτυ, δεν θα μπορούσαν λοιπόν να λείπουν καταξιωμένοι αθλητές. Οι πρωταθλητές της ομάδας του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ, Νίκ Καλάθης, Τζειμς Γκίστ, Μάτ Λοτζέσκι, Κένυ Γκάμπριελ, έδωσαν το παρόν μαζί με τους γνωστούς ποδοσφαιριστές Νίκο Αραβίδη και Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Από τον χώρο του στίβου παρευρέθηκαν ο Κωσταντίνος Γκελαούζος, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ο Δημήτρης Τσιάμης, ενώ δεν έλειπαν και οι celebritiesΠηνελόπη Αναστασοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Νίκος Βουρλιώτης, Μπο, Ελένη Χατζίδου και Νεκτάριος Αλεξάνδρου, οι οποίοι φώναξαν «Hello Kifissia» και να γιόρτασαν το Opening με τα πιο θετικά vibes!

Εσύ είπες «Hello Kifissia»;

Αν όχι… Μην το σκέφτεσαι! Σε περιμένουμε στο Cosmos Sport στην Αργυροπούλου 4, στο κέντρο της Κηφισιάς!

[robo-gallery id=”7983″]

  
  
  
Επιστροφή