Πασχαλινές ιδέες για τα καλύτερα δώρα για να εντυπωσιάσεις!

Το Πάσχα πλησιάζει και ξέρεις πολύ καλά ότι το βαφτιστήρι σου ανυπομονεί για το φετινό δώρο που θα συνοδεύει την λαμπάδα του!

Φυσικά σαν σωστός νονός, θα θέλεις να χαρίσεις κάτι μοναδικό, κάτι που θα εκπλήξει όχι μόνο τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους!

Κι επειδή φέτος ίσως έχεις ξεμείνει από ιδέες… Το Cosmos Sport είναι εδώ για να σου προτείνει τις καλύτερες!

Παπούτσια

Σαν σωστός νονός θα πρέπει να κρατήσεις το έθιμο που κρατάει χρόνια! Να είσαι σίγουρος πως θα γίνει η αγαπημένη του επιλογή και θα απογειώσει το στυλ του κάθε στιγμή της ημέρας!

Αν το παιδί είναι αθλητής/τρια από κούνια, μπορείς να βρεις αμέτρητα sneakers από brands όπως Under Armour και Asics μέχρι adidas και Nike! Στην περίπτωση βέβαια που το μικρό είναι γεννημένο fashion-icon, θα βρεις μοναδικά κομμάτια σε συλλογές όπως, Toms, Converse ή Timberland!

 

Ρούχα

Ok, ίσως σου φαίνεται συνηθισμένη ως ιδέα, όμως σκέψου αρχικά ότι είναι πολύ χρήσιμο δώρο, καθώς τα παιδιά αναπτύσσονται πολύ γρήγορα και συνεχώς θέλουν “ανανέωση” της γκαρνταρόμπας τους! Χαρίστε του μοναδική εμφάνιση και αφήστε το να κλέψει τις εντυπώσεις!

Τα αγοράκια θα ενθουσιαστούν στην θέα ενός Τ-shirt με μοντέρνα prints σε συνδυασμό μ’ ένα στυλάτο chino, ενώ οι μικρές μας φίλες θα νιώσουν σαν πριγκίπισσες μ’ ένα ανοιξιάτικο, girly φόρεμα. Για τους γονείς; Δεν το συζητώ… ?

 

Αξεσουάρ

Ποιο παιδί δεν θα ενθουσιαστεί παίρνοντας ένα kit με στυλάτες, πολύχρωμες κάλτσες που απεικονίζουν διάφορα σκίτσα; Αν τώρα τύχαμε σε αθλητικό τύπο από κούνια, μπορείς να επιλέξεις τον απαραίτητο εξοπλισμό για το κολυμβητήριο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή το τένις.

Σίγουρα θα ενθουσιαστεί το παιδί, καθώς θα νιώσει μέσα του επαγγελματίας αθλητής! Για την μαμά και τον μπαμπά δε, δεν το συζητώ αφού θα τους απαλλάξεις από κάποια έξοδα(!) Think about it…

 

Παιχνίδια

Ποιο παιδί δεν αγαπά τα παιχνίδια; Φαντάσου απλώς την ευτυχία και την έκπληξη στο προσωπάκι του, λαμβάνοντας ένα τέτοιο δώρο! Άσε που είναι ένας καλός τρόπος να γυμναστεί, να βελτιώσει την ισορροπία του και την αντίληψή του… Eνώ παίζει!

Αν το παιδί είναι αθλητής/τρια μπορείς να βρεις αμέτρητες μπάλες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, στη περίπτωση όμως που θες το δώρο να είναι πιο «extreme» , θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε πατίνια και rollers!

Κι επειδή όλοι μας γνωρίζουμε την Ελληνίδα μάνα (:P) θα πρότεινα να συνδυάσεις και προστατευτικά, ώστε να αποφευχθούν ανεπιθύμητοι τραυματισμοί!

 

Σκέψου λοιπόν όλες αυτές τις επιλογές που σου δίνουμε, διάλεξε μία, συνδύασε την με τη κατάλληλη λαμπάδα, πάρε το πασχαλινό αυγό ή τσουρέκι κάνοντας το τέλειο δώρο και γίνε ο καλύτερος νονός του κόσμου!

 

Κάνε κλικ στο Cosmos Sport και βρες μοναδικά δώρα για το φετινό Πάσχα και Καλό Πάσχα!

  
  
  
Επιστροφή