H Cosmos Running Team «τεστάρει» τα δυο κορυφαία releases της Under Armour: το HOVR Sonic και HOVR Phantom!

Η Under Armour εμφανίζει τον κρυφό άσο που έχει στο μανίκι της με την κυκλοφορία των δυο νέων running μοντέλων της: του HOVR Sonic και του HOVR Phantom. Οι έμπειροι runners της Cosmos Running Team τα φορούν, τρέχουν και βγάζουν τα συμπεράσματά τους, αφήνοντάς σε να γνωρίζεις τι να περιμένεις όταν τα δοκιμάσεις.

Αρχικά να σου πούμε ότι με τα μοντέλα αυτά, η UA παρουσιάζει και τη νέα τεχνολογία ενδιάμεσης σόλας, τη HOVR. Ο νέος αφρός της σόλας παρέχει έναν «ιστό ενέργειας» που δημιουργεί την αίσθηση μηδενικής βαρύτητας και η ενέργεια που σου επιστρέφει είναι απλά μοναδική!

Το μυστικό της νέας τεχνολογίας βρίσκεται κρυμμένο μέσα στον εσωτερικό μαλακό αφρό, που έχει προσεκτικά τοποθετηθεί σε δυναμικό ύφασμα, συμβάλλοντας έτσι στη διατήρηση και αύξηση της επιστρεφόμενης ενέργειας.

Οι σχεδιαστές της Dow Chemical συνεργάστηκαν με την UA, με σκοπό να ανακαλύψουν το υλικό που προσδίδει τη μέγιστη απορρόφηση κραδασμών και ελαχιστοποιεί τις επιπτώσεις τους στο σώμα, και το αποτέλεσμα ξεπερνά κάθε προσδοκία! Εξωτερικά, ένας αφρός μεγαλύτερης πυκνότητας, συμβάλει στην αύξηση της σταθερότητας και την ανταπόκριση του υποδήματος σε κάθε πάτημα.

Όμως πάμε να δούμε πιο αναλυτικά το κάθε μοντέλο:

 Under Armour HOVR Sonic

Βάρος: 272gr | Drop: 8mm

• Επάνω μέρος: το πλεκτό πάνω μέρος με το Energy Web παρέχει μια μαλακή αίσθηση, τέλεια εφαρμογή plus, όσο και αν τρέξεις θα νιώθεις πάντα μια δροσερή αίσθηση.
• Ο Ortholite® πάτος παρέχει περισσότερη άνεση και αντιμικροβιακή προστασία.
• Το καουτσούκ στη φτέρνα δίνει καλύτερη αίσθηση του εδάφους.
• Σε βρεγμένη, στεγνή επιφάνεια η πρόσφυση ήταν αρκετά καλή και ένιωθες ασφάλεια.

Under Armour HOVR Phantom

Βάρος: 293gr | Drop: 8mm

• Ο mid-cut σχεδιασμός του δίνει περισσότερη σταθερότητα σε κάθε πάτημα.
• Το πάνω μπροστά μέρος, η γλώσσα και το κολάρο έχει κατασκευαστεί με την τρισδιάστατη πλέξη τεχνολογίας DYNEEMA, την πιο δυνατή ίνα στον κόσμο για απόλυτη ελαστικότητα και αντοχή.
• Ο Speedform 2.0 ενισχυμένος πάτος με αφρό με Ortholite τεχνολογία προστατεύει από τα μικρόβια και χαρίζει άνεση.
• Η εξωτερική σόλα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα με το μοτίβο της, είναι πολύ ανθεκτική, ενώ η πρόσφυση που χαρίζει είναι εξαιρετική τόσο σε βρεγμένες όσο και σε στεγνές επιφάνειες.
• Η κατασκευή στο μπροστινό τμήμα βοηθά το πόδι να κινείται με ευελιξία και πιο φυσικά.

Τα συμπεράσματα των expert μας;
Τα Under Armour HOVR Sonic και Phantom ήταν από τα καλύτερα μοντέλα που δοκίμασαν γι’ αυτή τη χρονιά. Είναι κομψά και σίγουρα η HOVR ενδιάμεση σόλα ανεβάζει τον πήχη και αλλάζει τα δεδομένα στα running παπούτσια, αφήνοντάς μας να περιμένουμε περισσότερα στο μέλλον από την Under Armour, που κάνει δυναμικό comeback.
Το Phantom θα το λατρέψεις αν επικεντρώνεσαι στην άνεση και στο στυλ και το Sonic αν δίνεις έμφαση στην ταχύτητα και την απόσταση.

Εσύ ακόμα να τα δοκιμάσεις; Βρες τα τώρα στα φυσικά μας καταστήματα ή εδώ!

  
  
  
Επιστροφή