Η Cosmos Running Τeam τρέχει σ’ έναν ακόμα αγώνα για καλό σκοπό… Στο «Δεκάρι του Πάρκου»!

Το Σάββατο 24 Μαρτίου, η Cosmos Running Team θα τρέξει σε ένα ακόμα σημαντικό running event, αυτή τη φορά για να στηρίξει το σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου διοργανώνουν «Το Δεκάρι του Πάρκου», έναν αγώνα δρόμου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα!

Σκοπός του; Να αναδειχτεί η ανάγκη προστασίας του Πάρκου Τρίτση, η ενίσχυση της MDA HELLAS για άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις, και φυσικά… Να παρακινηθούν μικροί και μεγάλοι, ώστε να νιώσουν τα οφέλη της άθλησης και να περάσουμε όλοι όμορφα νιώθοντας την χαρά της συνεισφοράς!

Πρόκειται για έναν διαφορετικό running αγώνα, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας. Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω αγώνες:

• Παιδικός Αγώνας «FUN RUN» – 2€

Ξεκινάει στις 16:00, είναι 1300m και είναι κατάλληλος για παιδιά.

• Αγώνας Ενηλίκων – 5

Ξεκινάει στις 16:30, είναι 10km και είναι κατάλληλος για όλους.

• Αγώνας Σκυταλοδρομίας 3 αθλητών – 2€ για Μαθητές και 3€ για Ενήλικες (ανά άτομο)

Ξεκινάει στις 16:30 και μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι! Ουσιαστικά σε αυτόν τον αγώνα θα συμμετέχει μια ομάδα τριών ατόμων, στον οποίο ο καθένας θα τρέξει 3.300m.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την συμμετοχή σου βοηθάς σημαντικά, καθώς τα έσοδα, θα διατεθούν στο σωματείο φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις, MDA HELLAS!

Εκτός αυτού όμως, θα είναι ένας αγώνας χαράς, στον οποίο όλοι θα περάσουμε όμορφα! Οι 3 πρώτοι νικητές θα απονεμηθούν με έπαθλα, ενώ όλοι θα βραβευτούν με αναμνηστικά μετάλλια και θα μπουν σε κλήρωση μοναδικών δώρων!

Η Cosmos Running Team έχει κλείσει ήδη θέση! Μην το σκέφτεσαι… Ο αριθμός εγγραφών είναι περιορισμένος!

Δήλωσε κι εσύ συμμετοχή σε ένα κατάστημα Cosmos Sport Περιστερίου ή ηλεκτρονικά εδώ, μέχρι και την Παρασκευή 16 Μαρτίου!

«Φόρεσε» την πιο fitness διάθεσή σου, τα running παπούτσια σου, κι έλα μαζί με την Cosmos Running Team σε έναν διαφορετικό αγώνα τρεξίματος, που θα χαρίσει πολλά χαμόγελα.

Ραντεβού τo Σάββατο 24 Μαρτίου!

  
  
  
Επιστροφή