Η Cosmos Running team τρέχει στο KIFISSIA RUN στηρίζοντας τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Νεφροπαθών!

Το Running Calendar για τον Μάρτιο, έχει τον αγώνα δρόμου Kifisia Run, και η Cosmos Running Team δεν θα μπορούσε να λείπει, σε έναν ακόμα πολύ σημαντικό αγώνα!

Την Κυριακή 11 Μαρτίου τρέχουμε στους δρόμους της Κηφισιάς για καλό σκοπό, σε υπέροχες διαδρομές των 10 km και 5 km για μεγάλους, και μία διαδρομή του 1 km, για παιδιά και ΑΜΕΑ!

Οι δύο μεγάλες διαδρομές, θα έχουν αφετηρία το Ζηρίνειο, περνώντας μέσα από το κέντρο της Κηφισιάς, με τερματισμό και πάλι το Ζηρίνειο, ενώ ο αγώνας του 1 km, θα πραγματοποιηθεί γύρω από το στάδιο.

Οι τρεις πρώτοι που θα τερματίσουν από κάθε διαδρομή, θα κερδίσουν έπαθλα, ενώ ο πρώτος αθλητής από κάθε δρόμο, θα λάβει επιπλέον και κύπελλο. Επειδή όμως είναι ένας running αγώνας χωρίς ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά με σκοπό να περάσουν όλοι όμορφα και να νιώσουν απόλυτη ευεξία, όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και θα μπουν σε κλήρωση για δώρα από τους χορηγούς του «Kifisia Run».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την συμμετοχή σου βοηθάς σημαντικά, καθώς μέρος των εσόδων, θα διατεθεί για τις ανάγκες του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών.

Ακόμα το σκέφτεσαι; Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δηλώσεις συμμετοχή εδώ, μέχρι και τις 6 Μαρτίου! 

Έλα να τρέξουμε σε έναν αγώνα με σκοπό να ευαισθητοποιήσουμε την κοινή γνώμη, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των νεφροπαθών και να ενισχυθεί – έστω κι αργοπορημένα – η δωρεά οργάνων στην Ελλάδα… Να θυμάσαι ότι το σύνθημα του αγώνα είναι «Τρέχω –  Συνεισφέρω – Ευαισθητοποιώ»!

Η Cosmos Running Team θα είναι εκεί… Εσύ;

  
  
  
Επιστροφή