Η Cosmos Sport & η Cosmos Running Team τρέχει για την καρδιά του παιδιού!

Σ’ ένα ξεχωριστό Run, η ομάδα δρομέων «Καρδιά του Παιδιού» και ο πολιτιστικός σύλλογος Φόδελε διοργανώνουν τον 4ο αγώνα για την «Καρδιά του Παιδιού» στο Φόδελε και η Cosmos Sport στηρίζει αυτή την προσπάθεια !
Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο Γιώργο Βουράκη, που έχει υπηρετήσει ως γραμματέας στο Φόδελε και έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν από 7 χρόνια έχοντας γεννηθεί με σοβαρή καρδιοπάθεια.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα είναι την Κυριακή 28 Ιανουαρίου με ώρα έναρξης 12.30 π.μ.. Η διαδρομή είναι στα 7km για παιδιά και για ενήλικες με εκκίνηση την πλατεία του Φόδελε έως το μοναστήρι του Αγ. Παντελεήμονα με επιστροφή και τερματισμό στην πλατεία του χωριού.

Όσοι από εσάς θέλουν να βοηθήσουν με τη συμμετοχή τους σε αυτό το μεγάλο event με χαρά μπορούμε να σας πούμε ότι δε χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε με τη μεταφορά σας, αφού διατίθεται λεωφορείο που αναχωρεί τις 10.30 από την Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου.

Οι ενήλικες κατά την παραλαβή του αριθμού θα καταθέτουν 5 ευρώ ή περισσότερα σε κουμπαρά για την ενίσχυση του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ενημέρωσης & Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών- «η Καρδιά του Παιδιού». Για τα παιδιά η συμμετοχή θα είναι δωρεάν με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους.
Μπορείς και εσύ να δηλώσεις τη συμμετοχή σου εδώ και να τρέξεις μαζί μας για έναν καλό σκοπό!

#cosmoswecare

  
  
  
Επιστροφή