ΤΟ NIKE EPIC REACT ΗΡΘΕ ΣΤΑ COSMOS SPORT!

Μπορεί το νέο Running παπούτσι NIKE EPIC REACT να τα κάνει όλα;

…Να παρέχει απορρόφηση κραδασμών, επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα, ελαφριά αίσθηση κάτω από το πέλμα και να αντέχει στη φθορά της επαφής με το έδαφος σε κάθε διαδρομή;

Η Cosmos Running Team συγκέντρωσε τους έμπειρους Runners της ομάδας για να αναλύσει το Νέο Παπούτσι Running της ΝΙΚΕ, το οποίο υπόσχεται να κάνει όλα τα παραπάνω!

Μάθε από τους EXPERTS τα πάντα για το NIKE EPIC REACT!

Επάνω μέρος: Αγκαλιάζει απαλά το πόδι ενώ ταυτόχρονα το υποστηρίζει!

Το επάνω μέρος του παπουτσιού ακοολουθεί minimal design. Η περιοχή στα δάχτυλα και στην καμάρα έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται απόλυτα στο σχήμα του πέλματος, χάρη στην τεχνολογία Nike Flyknit χωρίς ραφές, για να έχεις επόλυτη υποστήριξη και ευλυγισία.

Μεσόσολα: Απόσβεση των κραδασμών & επαναφορά ενέργειας!

Για την Μεσόσολα χρησιμοποιείται ο αφρός τελευταίας τεχνολογίας Nike React, ο οποίος σχεδιάστηκε για να παρέχει μεγαλύτερη αντικραδασμική προστασία σε κάθε βήμα και επαναφορά ενέργειας σε κάθε βήμα! Ταυτόχρονα, εκτείνεται πέρα από την περίμετρο του άνω μέρους, γύρω από την φτέρνα, έτσι ώστε να παρέχει τόσο την άνεση όσο και τη σταθερότητα που χρειάζεσαι, σε κάθε σου βήμα.

Εξωτερική Σόλα: Περισσότερη πρόσφυση & αντοχή!

Η εξωτερική σόλα έχει σχεδιαστεί κατά τον ίδιο τρόπο με την ενδιάμεση σόλα, αλλά με δύο επίπεδα από αφρώδες καουτσούκ, κάτω από το μπροστινό μέρος και την φτέρνα, για επιπλέον πρόσφυση και μεγαλύτερη αντοχή του παπουτσιού.

Πως λειτουργεί η τεχνολογία React

O αφρός Nike React είναι πολύ πιο μαλακός από τους αφρούς με βάση EVA (συμπολυμερές αιθυλενίου και οξικού βινυλίου) και εξομαλύνει αποτελεσματικά τις ανωμαλίες στο έδαφος.

Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία του νέου NIKE EPIC REACT?

Έλα να το δοκιμάσεις σ’ ένα κατάστημα Cosmos Sport ή on-line εδώ!

 

  
  
  
Επιστροφή