#Fuckup Night Vol. 1… στα Cosmos Sport HQs!

Το Σαββατόβραδο που μας έρχεται – 27 Ιανουαρίου – έχουμε ραντεβού στα HQs της Cosmos Sport, στην Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 148, για να ακούσουμε τα μυστικά της ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ!

Ναι καλά διάβασες! «Μυστικά Αποτυχίας», που θα μοιραστούν μαζί μας επιτυχημένοι επαγγελματίες από διάφορους χώρους! Στην ουσία πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό event, το οποίο θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά(!) στην πόλη μας. Το όνομά του; FuckUp Night! Το πρωτότυπο κίνημα των FuckUp Nights, ξεκίνησε από το Μεξικό πριν 6 χρόνια και πλέον συμμετέχουν σε αυτό 80 χώρες παγκοσμίως!

Οι ομιλητές μοιράζονται ιστορίες επαγγελματικής – και όχι μόνο – αποτυχίας… Άλλωστε πολλές φορές η επιτυχία έρχεται μέσα από την αποτυχία, ή ακόμα και πολλές αποτυχίες! Ο δρόμος προς την επιτυχία, δεν είναι μια γεωμετρική πρόοδος! Θα συναντήσεις πολλά εμπόδια, θα κάνεις λάθη – σε σημείο να τα θαλασσώσεις – αλλά στο τέλος, με υπομονή και επιμονή, θα καταφέρεις να βγεις «νικητής»!

Όπως σε κάθε FuckUp Night, έτσι και σε αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να ακούσεις επιτυχημένους – πλέον – ανθρώπους, να διηγούνται τις εμπειρίες τους, δίνοντας ανεκτίμητα μαθήματα γνώσης, από μια άλλη οπτική, και φυσικά… Έμπνευση!

 

Οι ομιλητές στο συγκεκριμένο FuckUp Night θα είναι:

•Maria Calafatis, Co-Founder The Cube Athens, LinkedIn

Frank Maounis, CEO & Co- Founder Papaki, LinkedIn

Yiorgos Nikoletakis, CEO & Co-Founder 100Mentors, LinkedIn

Το challenge; Ο καθένας έχει στη διάθεσή του 7 μόλις λεπτά και 10 φωτογραφίες… Θα προλάβει να μας πει την «ιστορία» του; Θα μάθουμε αυτό το Σάββατο!

 

Πρόγραμμα

20:30 – 21:00 | Registration, γνωριμία με το χώρο και τους διοργανωτές.

21:00 – 22:00 | Παρουσιάσεις και ερωτήσεις.

22:00 – 00:00 | Ώρα για κουβέντα, φαγητό και ποτό!

 

Με το που φτάσεις στο Sports Factory, μπες δεξιά στο parking! Μόλις παρκάρεις, μπροστά σου θα βρεις την πόρτα του Fuckup Nights. Χτύπα το κουδούνι! Τα HQs του Cosmos Sport θα ανοίξουν τις πόρτες τους για σένα! Μόλις ανέβεις τις σκάλες και δεις τον χώρο που μας εμπνέει, θα ενθουσιαστείς. Το γιατί (;) θα το καταλάβεις τότε… Σε περιμένουμε!

 

Κλείσε τη θέση σου εδώ!

  
  
  
Επιστροφή