Ρεκόρ συμμετοχών για το 2o Heraklion Cosmos Sport Run!

Την Κυριακή που μας πέρασε, περισσότεροι από 2.000 δρομείς έτρεξαν στο 2o Heraklion Cosmos Sport Run και πέρασαν ένα δυνατό μήνυμα… ΜΑΖΙ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!

Τα Cosmos Sport, ο Δήμος Ηρακλείου και η adidas, άνοιξαν το ημερολόγιο των running αγώνων της χρονιάς, με ένα event φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Τα έσοδα από τις συμμετοχές ανήλθαν στα 10.000 ευρώ και θα δοθούν άμεσα για την ενίσχυση της προσπάθειας που καταβάλλει η οργάνωση «Μαζί νικάμε τον καρκίνο» για να αγοράσει ειδικό μηχάνημα για καρκινοπαθείς.

Σε αυτή την προσπάθεια βοήθησε και η πρωτοβουλία των Cosmos Sport να επιβραβεύσουν με επιπλέον 1 ευρώ κάθε φωτογραφία που ανέβηκε στα social media, κατά τη διάρκεια του αγώνα βάζοντας απλώς το hashtag #cosmoswecare!

Εκτός από τους 2.000 δρομείς βέβαια, δεν ήταν λίγοι και αυτοί που ήρθαν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Cosmos Sport Run, οι οποίοι συντέλεσαν σημαντικά, ανεβάζοντας φωτογραφίες σε instagram & facebook με το #cosmoswecare… Όλα ήταν με το μέρος της διοργάνωσης και ο καλός καιρός βοήθησε σημαντικά, ώστε από νωρίς το πρωί, τα λιοντάρια να αποκτήσουν γιορτινή ατμόσφαιρα και θετικά vibes! 

Την εκκίνηση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κώστας Βαρδαβάς ενώ την εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ έδωσε ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης.
Κατά τη διάρκεια των απονομών τιμήθηκε για την προσφορά του στο δρομικό κίνημα, ο Μαραθωνοδρόμος Παντελής Καμπαξης, από το Διεθύνοντα Συμβουλο της Cosmos Sport, κ. Μιχάλη Τσικνάκη.
Όλοι οι δρομείς με πολλή θετική ενέργεια, έδωσαν ραντεβού για το 3o Heraklion Cosmos Sport Run

Ραντεβού λοιπόν σε έναν χρόνο! 😉 

Πάρε μια γεύση από το 2o Cosmos Sport Run!

2nd Heraklion Cosmos Sport Run 2018

  
  
  
Επιστροφή