Έρχεται το «2ο Heraklion Cosmos Sport Run» powered by adidas!

Ζήσε την πιο συναρπαστική running εμπειρία στο 2ο Heraklion Cosmos Sport Run! Ολόκληρη η πολή μετράει αντίστροφα για τον αγώνα running – θεσμό…

Μετά από το 1ο Heraklion Cosmos Sport Run με 1.400 δρομείς να «κατακλύουν» τους δρόμους της πόλης, το Cosmos Sport, η adidas και ο Δήμος Ηρακλείου σε καλούν να δηλώσεις παρόν στο 2ο Heraklion Cosmos Sport Run την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018!

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία, ανεξάρτητα από την ηλικία ή την φυσική σου κατάσταση, και τρέξε σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Ηρακλείου, με θέα στο Ενετικό Φρούριο Κούλε.

Με την Cosmos Running Team, τρέχεις για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά νέου μηχανήματος βραχυθεραπείας, που βοηθάει στην καταπολέμηση διαφόρων μορφών καρκίνου!

Ο αγώνας θα έχει εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Καλλεργών – ή αλλιώς «Λιοντάρια» – και θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές, των 5 km και 10 km.
Πριν από την εκκίνηση ειδικός trainer της adidas θα φροντίσει για την προθέρμανση, δίνοντας παράλληλα σημαντικά running tips! Αντίστοιχα μετά τον τερματισμό, θα ακολουθηθεί ειδικό πρόγραμμα για την αποθεραπεία. Θα υπάρχει ειδικός χώρος για φύλαξη των προσωπικών σου αντικιεμένων, ενώ σε διάφορα σημεία θα σε περιμένουν τα «energy areas» όπου θα αναπληρώσεις την ενέργειά σου. Τέλος, δεν θα μπορούσε να λείπει ο ρυθμός και τα «ανεβασμένα» vibes, γι’ αυτό θα υπάρχει DJ.

Κάθε συμμετέχων θα παραλάβει ένα τεχνικό μπλουζάκι adidas running, καθώς και αναμνηστικό μετάλλιο τερματισμού. Επιπλέον θα έχεις την δυνατότητα να μάθεις την επίδοσή σου, καθώς ο αγώνας θα περιλαμβάνει χρονομέτρηση.

Η παραλαβή του starter pack του αγώνα, θα γίνει αποκλειστικά το Σάββατο 20/01, 09:00 – 20:00, στο κατάστημα Cosmos Sport στην οδό 1821, Αρ. 17, με επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και θα περιλαμβάνει:

•Τον αριθμό

•Το ειδικό chip χρονομέτρησης

•Το τεχνικό μπλουζάκι adidas running

Σε αυτόν τον αγώνα θα είσαι σίγουρα νικητής, αφού τον βασικότερο ρόλο θα παίξει η συμμετοχή κι όχι η θέση που θα βγεις!

Κάνε λοιπόν την εγγραφή σου εδώ, φόρεσε την πιο fitness διάθεση και τα running παπούτσια σου, κι έλα μαζί με το Cosmos Sport σε έναν διαφορετικό αγώνα τρεξίματος.

Ραντεβού την Κυριακή 21/1/18 στα «λιοντάρια»!

  
  
  
Επιστροφή