Η adidas παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις των NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY και Skystalker X17+ 360 SPEED!

H adidas λανσάρει τα νέα NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY και Skystalker X17+ 360 SPEED. Το νέο NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY κυκλοφορεί σε έντονo μαύρο και κόκκινο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει την επίδοση των πιο ευέλικτων παικτών μέσα στο γήπεδο.

Εμπνευσμένο από τον όρο “taping”, που χρησιμοποιείται συχνά στον αθλητισμό, τo NEMEZIZ 17+360 AGILITY προσφέρει ασφάλεια, στήριξη και προσαρμοστικότητα στις κινήσεις του παίκτη.

Οι τεχνολογίες AGILITYBANDAGE και TORSIONTAPES που διαθέτει, προσφέρουν τέλεια εφαρμογή διασφαλίζοντας τη σταθερότητα του ποδιού, ενώ το ειδικό διπλό κολλάρο ασφαλίζει τον αστράγαλο ακόμα και στις πιο απότομες αλλαγές κατεύθυνσης. Η χρυσή TORSIONFRAME εξωτερική σόλα διαθέτει ελαφριά κατασκευή και τα TORSIONRIBS που προσφέρουν δυναμική υποστήριξη απαραίτη για τις πιο ευέλικτες κινήσεις. Η νέα τεχνολογία πλέξης AGILITYKNIT 2.0 προσφέρει μια άνετη και μαλακή επαφή με το παπούτσι και μια ανάλαφρη αίσθηση με άψογη εφαρμογή.


Το Skystalker X17+ Stadium κυκλοφορεί σε συνδυασμό χάλκινου, μαύρου και κόκκινου χρώματος και ενσωματώνει την τεχνολογία NSG (NON STOP GRIP) που προσφέρει στον παίκτη ασύγκριτο έλεγχο σε όλα τα επίπεδα. Η τεχνολογία PURECUT SOCK SYSTEM κρατάει τα κορδόνια κρυμμένα κάτω από ένα ειδικά σχεδιασμένο κάλυμμα στο επάνω μέρος του παπουτσιού και η SPIRNTFRAME εξωτερική σόλα, προσφέρει σταθερότητα στις πιο γρήγορες κινήσεις και αλλαγές κατεύθυνσης.


Το νέο NEMEZIZ 17+ 360 AGILITY εκτός από τη Stadium έκδοση κυκλοφορεί και στις Cage και Street εκδόσεις στις αντίστοιχες αποχρώσεις, οι οποίες διαθέτουν τις κατάλληλες τεχνολογίες για να προσφέρουν ακόμα και στους πιο ευέλικτούς παίκτες μέγιστη ευκινησία και στα γήπεδα τύπου 5X5 καθώς και στις βόλτες τους στην πόλη. Το νέο Skystalker Χ17+ 360 SPEED κυκλοφορεί επίσης και στις Stadium και Cage εκδόσεις.

Το Skystalker  X17+ 360 SPEED θα φορεθεί από τους Gareth Bale, Luis Suarez και Gabriel Jesus!

[robo-gallery id=”7523″]

 

 

  
  
  
Επιστροφή