“Cut to Brilliance” : Το νέο ποδοσφαιρικό παπούτσι του Christiano που θα λάμψει στο γήπεδο!

Η Νike παρουσιάζει  το Cut To Brilliance, το 5ο μοντέλο σε μια σειρά από επτά ποδοσφαιρικά παπούτσια αφιερωμένα στις μεγαλύτερες στιγμές της ασύγκριτης καριέρας του Cristiano Ronaldo.

 

 

Ο Christiano Ronaldo γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1985 στο νησί Μαδέρα, της Πορτογαλίας και μόλις στα 15 έτη του αγωνίστηκε επαγγελματικά στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Από το 2009 έως και σήμερα πρωταγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ είναι ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική Πορτογαλίας.

 

 

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιούνιο του 2009 με κόστος 95 εκατομμυρίων ευρώ ήταν, ως τότε, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αθλήματος.

‘Οπως ανέφερε τότε ο ίδιος: «‘Όταν έφτασα στο Santiago Bernabéu, οι φίλαθλοι είχαν κατακλύσει το γήπεδο. Ήταν μια απίστευτη μέρα, ένιωσα τη δύναμη της Μαδρίτης κι ότι εδώ θα καταφέρω να κάνω πραγματικότητα τα όνειρά μου».

 

 

Ο Christiano έχει στην κατοχή του τέσσερις Χρυσές Μπάλες, (2008, 2013, 2014, 2016…πολύ πιθανόν και 2017 🙂 ) ενώ έχει κατακτήσει και τέσσερις φορές το βραβείο του Χρυσού Παπουτσιού. Ο CR7 θεωρείται ευρέως ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία του ποδοσφαίρου και o πρώτος scorer όλων των εποχών στην διοργάνωση του Uefa Champions League.

Ασταμάτητος από το πρώτο του ματς στην «Βασίλισσα», είναι ο πρώτος παίκτης που έχει σκοράρει σε κάθε παιχνίδι της La Liga σε μια σεζόν. 

 

 

Η Nike εμπνευσμένη από τη λαμπρότητά του στο γήπεδο, πραγματοποίησε το Chapter 5 : «Cut to Brilliance boots»!

Τα νέα CR7 διαθέτουν γραφικό εμπνευσμένο από το διαμάντι σε λευκή βάση που λαμπυρίζει κάτω από τα φώτα. Το άνω μέρος περιλαμβάνει πολύχρωμες πλεκτές λεπτομέρειες που παραπέμπει σε fancy diamonds.

 

Στην εσωτερική πλευρά του παπουτσιού, το χαρακτηριστικό λογότυπο CR7 παρέχεται σε ανάγλυφη οπτική αναπαράσταση του γραφικού διαμαντιού, ενώ στο πίσω μέρος, διακρίνονται εύκολα η πάνω όψη και τα κοψίματα του διαμαντιού που συνοδεύονται από την ημερομηνία της μεταγραφής του Cristiano στη Real.  

 

 

«Είναι το πιο “cool” παπούτσι που έχω φορέσει, είμαι σίγουρος ότι θα το λατρέψετε! Με τα παπούτσια αυτά, θα “χορεύετε” τους αντιπάλους! Trust me!» δήλωσε ο Cristiano.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Cosmos Sport τα δοκίμασε και συμφωνεί μαζί του! Εσύ? ?

Ανακάλυψε εδώ τη σειρά  των ποδοσφαιρικών παπουτσιών  “Cut To Brilliance” στο cosmossport.gr!

Βρες εδώ περισσότερα προϊόντα Nike!

  
  
  
Επιστροφή