Ποδοσφαιρικά παπούτσια: To Pyro Storm Pack έφτασε και συνοδεύεται από τα NΕΜΕΖΙΖ, ACE17 και X17!

H adidas παρουσιάζει τη νέα συλλογή Pyro Storm και τα νέα ανανεωμένα σχέδια των NEMEZIZ17, ACE17 και X17 για μέγιστη ευελιξία, έλεγχο και ταχύτητα.


Το NEMEZIZ17+360 AGILITY, η πιο πρόσφατη καινοτομία του brand, κυκλοφορεί σε έντονο πορτοκαλί χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες. Σχεδιασμένο για να ενισχύει την επίδοση των πιο ευέλικτων παικτών, το NEMEZIZ17+360 AGILITY προσφέρει απόλυτη στήριξη, ασφάλεια και εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά όπως το AGILITYBANDAGE που ενσωματώνει την τεχνολογία TORSIONTAPES, διασφαλίζουν τη σταθερότητα του ποδιού, καθώς ο αστράγαλος «κλειδώνει» σε ένα σημείο παρέχοντας τέλεια εφαρμογή ακόμα και στις πιο απότομες αλλαγές κατεύθυνσης.

Η εξωτερική σόλα TORSIONFRAME ελαφριάς κατασκευής σε συνδυασμό με το TORSIONRIBS προσφέρουν δυναμική υποστήριξη σε κάθε κίνηση, απαραίτητη για τους ευέλικτους παίκτες. Η τεχνολογία AGILITYKNIT 2.0 εγγυάται τη μαλακή φόρμα του παπουτσιού για άψογη εφαρμογή και ανάλαφρη αίσθηση. Το νέο NEMEZIZ17+360 AGILITY κυκλοφορεί και σε ειδική έκδοση σε λευκό χρώμα με πορτοκαλί ρίγες για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, τον Leo Messi.


Το ACE17+PURECONTROL της συλλογής Pyro Storm κυκλοφορεί σε ένα εκρηκτικό πορτοκαλί χρώμα με τις χαρακτηριστικές μαύρες ρίγες της adidas να κάνουν τη διαφορά, φτιαγμένο για παίκτες που ανεβάζουν το θερμόμετρο στο γήπεδο.

Το μοντέλο Stadium διαθέτει τις τεχνολογίες PRIMEKNIT για ελαφριά αίσθηση, PURECUT Sock System για να σταθεροποιεί το πόδι και στις πιο απότομες κινήσεις και BOOST για επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα. Οι διαθέσιμες εκδόσεις του ACE17+PURECONTROL, Cage και Street ενσωματώνουν επιπλέον το TECHFIT υλικό που προσφέρει απόλυτη άνεση και προσαρμογή.


Το νέο Pyro Storm Χ17+360 SPEED είναι η επιλογή των κορυφαίων παικτών Gareth Bale, Luis Suarez και Gabriel Jesus. Η τεχνολογία PURECUT SOCK SYSTEM κρατάει τα κορδόνια «κρυμμένα» στη πάνω μεριά του παπουτσιού ενώ η SPRINTFRAME εγγυάται σταθερότητα στις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης. Το X17+360 SPEED κάνει την εμφάνιση του σε απόχρωση του πορτοκαλί με μαύρες λεπτομέρειες.


Tα νέα NEMEZIZ17 και ACE17 κυκλοφορούν και σε εκδόσεις Stadium, Street και Cage, ενώ το Χ17+360 SPEED σε Cage και Stadium.

Ανακάλυψε τη συλλογή Pyro Storm εδώ! 

Βρες εδώ περισσότερα προϊόντα της adidas!

  
  
  
Επιστροφή