To adidas UltraBOOST All Terrain θα κάνει κάθε φθινοπωρινή σου προπόνηση διασκεδαστική!

Η adidas ανανεώνει το κορυφαίο παπούτσι για running, UltraBOOST, για να μπορείς να ανταπεξέλθεις ακόμα και στις πιο απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες!

Τα δυο μοντέλα της πρωτοποριακής σειράς UltraBOOST,το UltraBOOST All Terrain και το UltraBOOST X All Terrain, δίνουν έμφαση στην καινοτομία και στο στυλ και ενσωματώνουν τις επαναστατικές τεχνολογίες BOOSTTM, Stretchweb Continental και Primeknit μαζί με ανακλαστικά στοιχεία ενθαρρύνοντάς σε να βγεις έξω και να τρέξεις χωρίς πλέον να στέκεται κανένα εμπόδιο στον δρόμο σου!

Το UltraBOOST X All Terrain είναι ειδικά σχεδιασμένο για το γυναικείο πόδι. Η προσαρμοζόμενη καμάρα που διαθέτει σε συνδυασμό με την Primeknit επένδυση στο πάνω μέρος και την ειδικά κατασκευασμένη ενδιάμεση σόλα εξασφαλίζουν τέλεια εφαρμογή και απόλυτη στήριξη, προσφέροντας ανάλαφρη αίσθηση καθ’ όλη τη διάρκεια του τρεξίματός σου.


To UltraBOOST All Terrain, από την άλλη μεριά, διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα προστασίας για καλύτερη στήριξη.

Τι χαρακτηριστικά έχουν κοινά τα δυο μοντέλα;

Αδιάβροχη πλεκτή Primeknit  επένδυση στο πάνω μέρος, που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει και παράλληλα απορροφά την υγρασία προσφέροντας ιδανική εφαρμογή και ασυναγώνιστη προστασία κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Εξωτερική σόλα Stretchweb Continental για μέγιστη πρόσφυση μεταξύ του ποδιού και του εδάφους σε ολισθηρές επιφάνειες, για να είναι η διαδρομή πιο ομαλή και άνετη, και All Terrain LUX configuration για σταθερότητα σε όλη τη διαδρομή.

Ενδιάμεση σόλα με BOOSTTM  για μέγιστη επιστροφή ενέργειας, ενώ δε χάνει τη αποτελεσματικότητά της όσο και αν μεταβάλλεται ο υδράργυρος.

Το ψηλό κολάρο και το πλεκτό υλικό στο εσωτερικό μέρος του παπουτσιού προστατεύει το πόδι και βοηθά να παραμείνει ζεστό ακόμα και στις πιο κρύες ημέρες και οι ανακλαστικές λεπτομέρειες προσφέρουν ένα φωσφορίζον αποτέλεσμα, κάνοντάς σε να θέλεις να τρέχεις ακόμα και τις πιο βραδινές ώρες.  

Η Cosmos Running Team τα δοκίμασε και μπορεί να σου πει με σιγουριά ότι είναι από τα καλύτερα running παπούτσια που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια. Η εφαρμογή τους ήταν άψογη, ενώ η ασυναγώνιστη αντικραδασμική προστασία που σου χαρίζει η ενδιάμεση σόλα τους σε κάνουν απλά να μη θέλεις να σταματήσεις ποτέ να τρέχεις.

Απευθύνονται: σε δρομείς με ουδέτερο πάτημα που παίρνουν στα σοβαρά το τρέξιμο και θέλουν μέγιστη άνεση, προστασία και απορρόφηση κραδασμών.

Εσύ, ακόμα να τα δοκιμάσεις; Ανακάλυψε το γυναικείο UltraBOOST X All Terrain και το ανδρικό UltraBOOST All Terrain στο cosmossport.gr!

Βρες εδώ περισσότερα προϊόντα της adidas!

  
  
  
Επιστροφή