Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών με MVP το Cosmos Sport Πάτρας!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ σημαντική και ιδιαίτερη για το Cosmos Sport, καθώς ήταν η μοναδική εταιρεία αθλητικών ειδών, που με υπερηφάνεια συμμετείχε στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών – η οποία ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία!

Πρόκειται για μία διεθνή εβδομάδα-θεσμό, που αποσκοπεί στην ανάδειξη του ζωτικού ρόλου της Εξυπηρέτησης Πελατών και στην επιβράβευση των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά με κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση του πελάτη!

Τα καταστήματα Cosmos Sport λοιπόν, διοργάνωσαν ένα Sports Challenge με στόχο να περάσουν τόσο οι εργαζόμενοι, όσο και οι πελάτες μας διασκεδαστικά, παίζοντας τρία αγαπημένα αθλήματα… Που αλλού; Μέσα στα καταστήματά μας(!)

Συγκεκριμένα όλοι πελάτες, μικροί ή μεγάλοι, μπορούσαν να επιλέξουν μεταξύ μπάσκετ κάνοντας ντρίπλες, ποδόσφαιρο με τα γνωστά σε όλους «αγγελάκια» και τέλος κάνοντας σχοινάκι! Φυσικά, όποιος πελάτης ολοκλήρωνε με επιτυχία το challenge είχε δωράκι έκπληξη Κέρδιζε instant έκπτωση με το που έφτανε στο ταμείο!

Όλα τα καταστήματα Cosmos Sport διοργάνωσαν με επιτυχία το Sports Challenge, ένα όμως έκανε τη διαφορά και αναδείχτηκε ο «MVP» των καταστημάτων…

Το κατάστημα Cosmos Sport της Πάτρας, αποτελείται από μία φανταστική ομάδα 14 ατόμων, που έδωσαν όλη τους την ενέργεια & τα πιο θετικά vibes, παρακινώντας τους πελάτες να γίνουν και πάλι παιδιά και να ζήσουν όλοι μαζί – πελάτες κι εργαζόμενοι – την πιο Cosmos Sport εμπειρία. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους πάνω από 1500 φίλους των Cosmos Sport , που συμμετείχαν στο Challenge!

Πάθος του Cosmos Sport; Τα σπορ!

Κουλτούρα του; Η εξυπηρέτηση πελατών!

Ραντεβού λοιπόν του χρόνου στην επόμενη Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών! Θα είμαστε όλοι εκεί!

[robo-gallery id=”7053″]

  
  
  
Επιστροφή