Έρχεται ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης για 3η χρονιά… Powered by Cosmos Sport!

Την 1η Οκτωβρίου 2017 και ώρα 9:15, θα πρέπει ήδη να έχεις φορέσει τα πιο άνετα παπούτσια και ρούχα σου, την πιο fitness διάθεσή σου και να είσαι έτοιμος στο σημείο της εκκίνησης!

Δεν κάνουμε λόγο για τίποτα άλλο φυσικά, από τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης 21 km – ο οποίος θα διεξαχθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου!


Το Cosmos Sport αγαπάει τέτοιου είδους αγώνες, καθώς προβάλουν όχι τον ανταγωνισμό, αλλά το πόσο σημαντική είναι η άσκηση και υγεία στην ζωή μας… Γι’ αυτό και τους στηρίζει!
Αν είσαι από 6 μέχρι και 106 χρόνων έλα να τρέξεις, να περπατήσεις, ή ακόμα και να χορέψεις μαζί μας, καθώς το Αρκαλοχώρι έχει ετοιμάσει έναν διαφορετικό μαραθώνιο από τους συνηθισμένους… Έναν μαραθώνιο – γιορτή!

 

Διαδρομή του Αγώνα

H διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα έχει αφετηρία το Εκθεσιακό Κέντρο. Αφού κάνουμε τα πρώτα χιλιόμετρα μέσα στο χωριό, θα περάσουμε από τα γειτονικά γραφικά χωριά Χουμέρι, Γαλατάς, Βόνη, Θραψανό, επιστρέφοντας και πάλι στο Αρκαλοχώρι, για το σημείο τερματισμού – το Εκθεσιακό!

Εγγραφές

Τα έμαθες; Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά, είτε πολύ απλά πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα Cosmos Sport από τα παρακάτω:

Πολλοί, από διαφορετικές περιοχές του κόσμου, θα έκαναν τα πάντα για να βρίσκονται σε αυτόν τον αγώνα… Εσύ θα λείπεις;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης, κάνε κλικ εδώ!

  
  
  
Επιστροφή