Back to School? #NOT! 5+1 Λόγοι που δεν θα επιστρέφαμε ξανά σχολείο!

Ένα παλιό τραγούδι – πιθανώς θα το θυμάσαι εσύ που ανήκεις στη γενιά των ’90s και νωρίτερα – λέει: «Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ’ αλλάζω με τίποτα…».

Ίσως να συμφωνείς απόλυτα με τον συγκεκριμένο στίχο, ίσως πάλι να γελάς ειρωνικά στο άκουσμά του… Αν ανήκεις στη δεύτερη περίπτωση, θα σου πούμε με σιγουριά ότι δεν είσαι ο μόνος!

Συγκεκριμένα, μιλήσαμε με τα παιδιά – «black sheeps» του Cosmos Sport, μας εκμυστηρεύτηκαν τους λόγους που δεν θα γυρνούσαν για 2η φορά στα θρανία και σου τους παρουσιάζουμε!

 

Αντωνία 29 – Υπεύθυνη Καταστήματος

Μεταξύ μας το σχολείο δεν με χαλούσε τόσο… Όταν όμως ξεκινάει η μέρα σου με το χτύπημα του ξυπνητηριού στις 7:30 ακριβώς και πρέπει μέσα σε ένα μισάωρο να είσαι στο σχολείο, με τι όρεξη να πας για μάθημα..; Προσωπικά το μόνο που θα άλλαζα είναι το πρωινό ξύπνημα! 🙂

 

Στέφανος 28 – Commercial Product Manager

Με σιγουριά μπορώ να σου πω ότι είχα σπάσει τα νεύρα των καθηγητών! Αρκετά συχνά έπαιρνα αποβολές γιατί μιλούσα πολύ και δεν συγκεντρωνόμουν στο μάθημα… – Κοινωνικός από μικρός(!)

Δεν θα γυρνούσα λοιπόν στο σχολείο, μόνο και μόνο επειδή λυπάμαι τους καθηγητές μου! 😛

 

Ρένια 33 – Υπεύθυνη Καταστήματος

Από μικρή ήμουν πνεύμα αντιλογίας… Έτσι όσο μου επέβαλε κάποιος να μείνω συγκεντρωμένη και ήρεμη μέσα στην αίθουσα και ειδικά να παρακολουθήσω ένα «βαρετό» μάθημα, τόσο περισσότερο ατίθαση γινόμουν!

 

Μάνος 23 – Πωλητής

Εγώ ως παιδί προτιμούσα να παίζω στην γειτονιά, λίγο αργότερα ως έφηβος προτιμούσα να κάνω βόλτες με τους φίλους μου… Συνεπώς το αποτέλεσμα ήταν ένα: Να πηγαίνω πάντα αδιάβαστος στο σχολείο!
Αυτό φυσικά δεν άρεσε ούτε στους καθηγητές, αλλά ούτε και σε εμένα – ειδικά όταν με σήκωναν να πω μάθημα!

 

Ραφαέλα 22 – Ταμίας

Από μικρή λάτρευα τη γυμναστική! Μου άρεσε η κίνηση, η ενέργεια και όπως ήταν φυσικό, με δυσκόλευε πολύ το να καταφέρω να κάτσω στην καρέκλα κι ένα παραπάνω να μείνω συγκεντρωμένη στο μάθημα για 45′!
Κατά τ’ άλλα περνούσα πολύ ωραία και ξέγνοιαστα με τους συμμαθητές μου!

 

Στάθης 24 – Πωλητής

Στο σχολείο δεν θα γυρνούσα για δύο λόγους… Με άγχωνε το ότι λίγο πριν τις γιορτές – διακοπές, παίρναμε τους ελέγχους. Το ακόμα χειρότερο ήταν ότι οι καθηγητές μας φόρτωναν με εργασίες και διάβασμα, ώστε να ασχολούμαστε κατά τη διάρκεια των διακοπών – κάτι που φυσικά δεν έκανα ποτέ! :Ρ

 

Έλα μεταξύ μας τώρα… Κατά βάθος σου έχουν λείψει εκείνες οι εποχές!

Όσο κι αν πιεζόσουν να κάτσεις ήρεμος κατά τη διάρκεια του μαθήματος, όσο κι αν σε άγχωνε το διάβασμα και οι εξετάσεις, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι θα ήθελες να ζήσεις ξανά κάποιες στιγμές και αστείες φάσεις με τους συμμαθητές σου, αλλά και με τους καθηγητές σου!
Για σκέψου καλύτερα λοιπόν… Θα γυρνούσες ξανά στα θρανία;

  
  
  
Επιστροφή