Tο adidas Crazy Explosive 17 επιστρέφει δυναμικά!

Το Crazy Explosive 17 επιστρέφει και αντιπροσωπεύει το επόμενο μεγάλο βήμα της adidas, όσον αφορά το σχεδιασμό και την κατασκευή μπασκετικών παπουτσιών, ξεκινώντας μια νέα εποχή!

Η adidas μας παρουσιάζει το δεύτερο εκρηκτικό sequel της σειράς CRAZY EXPLOSIVE, με σκοπό να βοηθήσει τους παίκτες να κάνουν τη διαφορά στο γήπεδο, προσφέροντάς τους το καλύτερο μπασκετικό παπούτσι που φτιάχτηκε ποτέ!

Νεανικό και γεμάτο ενέργεια, φτιάχτηκε για τον πραγματικό Creator, τον δημιουργικό παίκτη που έχει ένα ξεχωριστό όραμα για το άθλημα και θέλει να δημιουργήσει το δικό του στυλ και τη δική του πορεία!

Έχει δουλευτεί σε στενή συνεργασία με νέους, ταλαντούχους παίκτες όπως οι Wiggins και Ingram και έχει τεσταριστεί ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά και την απόδοση αλλά και το στιλ!

Επιπλέον, εξασφαλίζει στον παίκτη την εμπιστοσύνη που χρειάζεται για να διαλύσει την άμυνα, να τολμήσει ό,τι θελήσει μέσα στο γήπεδο, χωρίς να βάζει κανένα όριο στη δημιουργικότητά του!

Για την κατασκευή του, αναλύθηκαν δεδομένα και από το παιχνίδι εκτός παρκέ, συνδυάζοντας μοναδικά τις επιδόσεις με το στιλ, καθώς κατά τη διάρκεια των δοκιμών, οι κορυφαίοι αθλητές που το τέσταραν επιβεβαίωσαν ότι είναι πολύ σημαντικές για αυτούς τόσο η άνεση όσο και η στήριξη, αλλά και το να ξεχωρίζουν από όλους για το στυλ τους μέσα στο γήπεδο.

Δες εδώ περισσότερα προϊόντα adidas!

 

 

  
  
  
Επιστροφή