COSMOS SPORT RUNNERS X NRC

Το όραμα της Nike για τον αθλητισμό συνεχίζεται και συνεχώς αναπτύσσεται με τη νέα συνεργασία του Nike+ Run Club με τα καταστήματα αθλητικών ειδών COSMOS SPORT. Κάθε Τετάρτη το Nike+ Run Club αναλαμβάνει να εξερευνήσει τους δρόμους της Αγίας Παρασκευής και να δημιουργήσει νέες ενδιαφέρουσες διαδρομές για όλους τους δρομείς κάθε επιπέδου.

Από την Τετάρτη 21 Ιουνίου λοιπόν ξεκίνησε μια νέα εμπειρία τρεξίματος 5 χιλιομέτρων η οποία θα συνεχιστεί κάθε Τετάρτη μέχρι και τις 26 Ιουλίου. Κλείσε θέση με το Nike+ Run Club, γίνε μέλος σε μια δυναμική κοινότητα και τρέξε με την καλύτερη παρέα της πόλης.

Σαν meeting point έχει οριστεί το κατάστημα Cosmos Sport στην Αγία Παρασκευή (Μεσογείων 433) και η ώρα συνάντησης έχει οριστεί για τις 19:00. Εκεί θα σε περιμένουν  εξειδικευμένοι προπονητές για συμβουλές διατροφής και προπόνησης όπως η πρωταθλήτρια Ελλάδος σε 5 και 10 χλμ, Αναστασία Καρακατσάνη.

Ακόμα θα υπάρχει ειδικός χώρος για την φύλαξη των προσωπικών αντικειμένων των δρομέων αλλά και κάθε είδους παροχή όπως νερά και τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες. Όσοι μάλιστα συμμετέχουν 3 φορές, θα κερδίσουν από ένα τεχνικό running μπλουζάκι Nike!

 

 

Λίγα λόγια για τον θεσμό Nike + Run Club

Η Nike είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε από και για δρομείς, και είναι βαθύτατα προσηλωμένη στην τοπική κοινότητα τρεξίματος. Το όραμα είναι να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα, υπηρεσίες και έμπνευση στους Έλληνες δρομείς και να συνεχίσει να τροφοδοτεί την τοπική κουλτούρα τρεξίματος στην Ελλάδα.

Η Nike βοήθησε να πυροδοτηθεί το κίνημα τρεξίματος στην Ελλάδα με τους αγώνες δρόμου ”We Run Athens” 6 χρόνια πριν και δημιούργησε το επίσημο Nike+ Run Club στην Αθήνα- η πρώτη οργανωμένη κοινότητα τρεξίματος στην πόλη σε εβδομαδιαία βάση. Από τότε, η ενέργεια γύρω από το τρέξιμο έχει αναπτυχθεί δυναμικά, και υπάρχουν ευκαιρίες για κάθε επίπεδο δρομέα να ασχοληθεί με το άθλημα.

Ο στόχος της Nike είναι να διαδώσει το τρέξιμο στους δρόμους της Αθήνας και να αναπτύξει την τοπική κοινότητα των δρομέων ενθαρρύνοντας  τους δρομείς όλων των επιπέδων εμπειρίας να συμμετέχουν. Οι διαδρομές του Nike+ Run Club είναι μελετημένες σε μήκος διάφορων αποστάσεων , ώστε οι δρομείς να μπορούν να ανακαλύψουν τις πολλές, όμορφες και κρυμμένες πλευρές αυτής της υπέροχης πόλης.

[robo-gallery id=”6478″]

 

 

  
  
  
Επιστροφή