Η αλυσίδα καταστημάτων Cosmos Sport σάρωσε και τα Peak Performance Marketing Awards!

Σάρωσε για μια ακόμα φορά η αλυσίδα καταστημάτων Cosmos Sport, τα βραβεία Peak Performance Marketing Awards, τα οποία δημιούργησε το περιοδικό Marketing Week, με την πολύτιμη υποστήριξη της Google, προκειμένου να αναδείξει τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Μετά λοιπόν την 4η συνεχόμενη βράβευση στα Evolution Awards τον προηγούμενο Δεκέμβριο με 5 βραβεία σε 5 διαφορετικές κατηγορίες, σειρά είχαν τα Peak Performance Marketing Awards και η βράβευση σε 4 κατηγορίες.

Ας τις δούμε όμως αναλυτικά:

  1. Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Best Mobile Campaign, όπου βραβεύεται η Direct response καμπάνια η οποία αξιοποίησε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο το mobile περιβάλλον και τα νέα δεδομένα στη συμπεριφορά των χρηστών συμβάλλοντας στην επίτευξη μετρήσιμων στόχων.
  2. Αργυρό Βραβείο στην κατηγορία Best Performance in Retail / ECommerce, όπου βραβεύεται η πιο αποτελεσματική χρήση του Performance Marketing ανά επιχειρηματικό κλάδο. Τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης είναι η επίτευξη απόλυτα μετρήσιμων στόχων, η αποτελεσματικότητα των ενεργειών και ο βαθμός καινοτομίας.
  3. Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Best Sales Campaign, όπου βραβεύεται η καμπάνια η οποία αξιοποίησε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις τεχνικές και τα κανάλια του Performance Marketing για να σημειώσει εντυπωσιακή αύξηση στις online πωλήσεις.
  4. Χάλκινο Βραβείο στην κατηγορία Best Audience Targeting Campaign όπου βραβεύεται η καμπάνια η οποία συνέβαλε στην επίτευξη μετρήσιμων στόχων, αξιοποιώντας τις δυνατότητες αποτελεσματικής στόχευσης που προσφέρουν τα online κανάλια.

Η ομάδα των Cosmos Sport βρέθηκε σύσσωμη στην τελετή βράβευσης και όλοι μαζί γιορτάσαμε άλλη μία πολύ σημαντική διάκριση! Τα βραβεία αυτά φυσικά ανήκουν και στην ομάδα της Sleed αλλά και στους 300+ εργαζόμενους της εταιρίας που καθημερινά προσφέρουν τα μέγιστα για την επιχείρηση και τους πελάτες της!

  
  
  
Επιστροφή