Τα adidas Campus ήταν το επίκεντρο του Colour Day Festival!

Tο επίκεντρο των activations του brand στο πιο πολύχρωμο μουσικό φεστιβάλ της χρονιάς, δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο φυσικά από τα adidas Campus!

Το αγαπημένο street style brand συμμετείχε στην πιο πολύχρωμη γιορτή της πόλης, το Colour Day Festival όπου παρουσιαστές, τραγουδιστές, αγαπημένα μουσικά συγκροτήματα και επώνυμοι DJs, όπως οι Otherview, η Xenia Ghali, οι Rec, οι HouseTwins, o Steve Provis από τους Ace2Ace και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες ήταν εκεί και έδωσαν το δικό τους ρυθμό!

Επίκεντρο το ανανεωμένο Campus της adidas Originals, ένα cult icon που παραμένει ένα από τα αγαπημένα των sneakerheads, που επέστρεψε στο σήμερα & στην καλύτερή του μορφή!

Αυθεντικό, ασυμβίβαστο και πιστό στην κληρονομιά του brand, το Campus συνεχίζει να διαμορφώνει τις τάσεις του streetwear και να είναι παρόν στα clubs, στα bars και στους δρόμους της πόλης, εκεί που χτυπάει ο παλμός του street style!

 Το απόλυτο street icon είναι ένα ευέλικτο sneaker, που συνδυάζει τον κλασικό σχεδιασμό με ενδιαφέρουσες επιλογές όσον αφορά τα υλικά του, ικανό να σε συνοδεύσει από το πιο χαλαρό ποτό στην πόλη μέχρι το πιο τρελό φεστιβάλ και να ταιριάξει με το πιο designάτο outfit ή με το πιο απλό και μίνιμαλ καθημερινό σου ντύσιμο, όταν δεν θέλεις να το σκεφτείς και πολύ!

Γίνε και εσύ το επίκεντρο στον κόσμο του street style! Βρες τα adidas Campus εδώ! 

Δες εδώ περισσότερα προϊόντα adidas Originals!

  
  
  
Επιστροφή