Το Cosmos Sport ταξίδεψε μέχρι τη Βαρκελώνη για την παρουσίαση του adidas Crazy Explosive 2017!

H adidas γιόρτασε το ανερχόμενο release του Crazy Explosive στην Βαρκελώνη, με εντυπωσιακούς αγώνες μπάσκετ 3on3, παρέα με αστέρια του ΜΒΑ και φυσικά το Cosmos Sport δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τόσο ξεχωριστό event!

Σε αυτή την αθλητική γιορτή συμμετείχαν μεγάλα αστέρια του χώρου από μπασκετμπολίστες μέχρι και σχεδιαστές! Εκεί είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το adidas Crazy Explosive 2017 – τόσο σε εσωτερικό, όσο και σε εσωτερικό χώρο- και να κάνουμε παιχνίδι μαζί του!

Το adidas Crazy Explosive 2017 μπορεί να διαθέτει την ίδια αισθητική με την πρώτη version που αγαπήσαμε, αλλά φορώντας το, το ξεχωρίσαμε για την νέα Forged Primeknit κατασκευή του!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=pSsBdY4RsFk

Τι εννοούμε με αυτό; Μιλάμε φυσικά για το ενιαίο άνω μέρος του με επιφάνειες υψηλής αντοχής και ελαφριά κατασκευή με sock-like εφαρμογή, που μας πρόσφερε αυξημένη απόδοση και διαπνοή, ενώ το εντυπωσιακό pattern του τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Δεν είναι όμως μόνο η κατασκευή που μας εντυπωσίασε, αλλά και η ενδιάμεση σόλα με ενσωματωμένη τεχνολογία BOOST σε όλο το μήκος της σόλας για απορρόφηση κραδασμών, άνεση, και ασύγκριτη επιστροφή ενέργειας. Επιπλέον, το σύστημα Torsion μας χάρισε μέγιστη υποστήριξη σε όλο το μήκος του ποδιού μας!

Υπομονή για λίγο ακόμα καθώς έρχεται σύντομα στο Cosmos Sport! 😉 

[robo-gallery id=”6308″]

  
  
  
Επιστροφή