Παίξαμε μπάσκετ στην άμμο στο 1o Summer Hoops, powered by Cosmos Sport!

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη! Οι πρώτες ομάδες άρχισαν να προσέρχονται στο γήπεδο μετά τη 13:00 και η έναρξη του τουρνουά δόθηκε μετά από 1 ώρα.

Ένα διαφορετικό τουρνουά μπάσκετ γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα στην παραλία News Café Beach στον Καρτερό! Ένα διήμερο τουρνουά 3on3 όπου οι ομάδες που συμμετείχαν έπαιξαν μπάσκετ στην άμμο, χωρίς την δυνατότητα τρίπλας. Το όνομα αυτού, Summer Hoops!

Πάνω από 20 ομάδες πήραν μέρος στο 1ο Summer Hoops, ενώ η συμμετοχή του κόσμου που παρακολούθησε τους αγώνες ήταν επίσης μαζική καθώς ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους. Το επίπεδο δυσκολίας ήταν αρκετά υψηλό, λόγω της άμμου που κάνει πιο δύσκολο το τρέξιμο, αλλά εν τέλει αυτό δεν φαίνεται να πτόησε κανένα καθώς όλες οι ομάδες επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, διεκδικώντας την 1η θέση στο βάθρο των νικητών.

Μαζί μας ήταν και διάσημοι μπασκετμπολίστες που διαπρέπουν στο ελληνικό πρωτάθλημα, όπως οι Νίκος Παππάς και Λευτέρης Μποχωρίδης που κατέκτησαν πριν λίγες μέρες το νταμπλ με τον Παναθηναικό, αλλά και οι Γιώργος Μπόγρης, πρωταθλητής Ευρώπης με τη φανέλα της Imperostar Canarias και ο Χριστόφορος Ραζής, πρώην παίκτης του Ρέθυμνο Cretan Kings και νυν της γερμανικής Rasta Vechta!

Εκτός από τους αγώνες του τουρνουά, υπήρξε και διαγωνισμός σουτ, αλλά και αγώνας επίδειξης μεταξύ της All Star ομάδας των διάσημων παικτών και της νικήτριας ομάδας του Summer Hoops! Το τουρνουά έληξε με τις απονομές των μεταλλίων στους νικητές και των αντίστοιχων δώρων από το cosmossport.gr!

Κλείνουμε, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου και είμαστε σίγουροι πως το Summer Hoops θα εξελιχθεί σε θεσμό για την κοινότητα της Κρήτης! Όπως ανέφεραν και οι διοργανωτές στον Athletic Radio:

“Σκοπός είναι να διαφημίσουμε το Ηράκλειο και το μπάσκετ, αλλά πάνω από όλα να το διασκεδάσουμε όλοι. “

[robo-gallery id=”6339″]

  
  
  
Επιστροφή