Μαζί για το Παιδί – TOMS – Cosmos Sport: Μοιράζουν παπούτσια και χαμόγελα στα παιδιά της Κρήτης!

Για 3η συνεχόμενη χρονιά η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» θα βρεθεί δίπλα σε χιλιάδες παιδιά, μοιράζοντας καινούρια παπούτσια και άπλετη χαρά στα παιδικά πρόσωπα. Και φέτος λοιπόν, από την Θράκη έως την Κρήτη, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα πάνω από 200 κοινωνικούς φορείς και ιδρύματα που προσφέρουν βοήθεια σε παιδιά που την έχουν ανάγκη, μοιράζοντας πάνω από 28.000 ζευγάρια παπουτσιών.

Αυτή η δράση με τον έντονα κοινωνικό χαρακτήρα, δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί βέβαια χωρίς την πολύτιμη υποστήριξη της εταιρείας TOMS, η οποία στο πλαίσιο της φιλοσοφίας One For One προσφέρει ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια σε παιδιά που τα έχουν ανάγκη, για κάθε ζευγάρι που αγοράζουν οι καταναλωτές.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι φυσικά και οι άνθρωποι των καταστημάτων Cosmos Sport (www.cosmossport.gr) που στα πλαίσια της εταιρικής τους κουλτούρας προάγουν και υποστηρίζουν αδιάλειπτα παρόμοιες πρωτοβουλίες με έντονη φιλανθρωπική διάσταση και κοινωνικό αντίκτυπο. Τα τελευταία 3 χρόνια λοιπόν στην Cosmos Sport υποστηρίζουμε σταθερά, μεταξύ άλλων, και αυτή την εκστρατεία, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τα έξοδα μεταφοράς των παπουτσιών σε κάθε γωνιά της Κρήτης.

Πολύ σημαντική και αξιοθαύμαστη είναι επίσης και η εθελοντική βοήθεια που προσφέρεται από τους ανθρώπους της Cosmos Sport στην διανομή των παπουτσιών. Με σύμμαχους λοιπόν σε αυτή την προσπάθεια την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ξεκινάμε από σήμερα Δευτέρα μέχρι την Παρασκευή ένα οδοιπορικό που θα προσφέρει αμέτρητα παιδικά χαμόγελα σε δομές και ιδρύματα σε όλη την Κρήτη, από τον Άγιο Νικόλαο και το Ηράκλειο, μέχρι το Ρέθυμνο, τα Ανώγεια, τις Βρύσες και τα Χανιά.

  
  
  
Επιστροφή