Gerard Soccer Camp: Τα παιδιά δίνουν ποδοσφαιρικό ραντεβού για 14η χρονιά στο Ηράκλειο Κρήτης!

Το ποδοσφαιρικό Soccer Camp που έχει γίνει θεσμός τις δύο τελευταίες δεκαετίες, πρόκειται να διεξαχθεί την φετινή χρονιά στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Παγκρήτιο στάδιο από τις 4-8 Ιουλίου.

Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 5- 14 ετών ενώ τα παιδιά θα χωριστούν σε 3 τμήματα και σε κάθε τμήμα θα υπάρχουν 3 υποομάδες ανάλογα με την ηλικία των παιδιών.

Λίγα λόγια για την διοργάνωση

Οι κύριοι Ευγένιος Γκέραρντς και Μανώλης Παπαδάκης, θα διοργανώσουν και φέτος το κορυφαίο ποδοσφαιρικό camp της Ελλάδας το Gerards Soccer Camp. Μαζί τους θα είναι οι προπονητές Χουάν Ραμόν Ρότσα, Κώστας Ταράσης, Βαγγέλης Σάμιος, Σταύρος Λέτσας, Άρης Κυριαζής και πολλοί ακόμα πτυχιούχοι προπονητές και γυμναστές. Για το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων δείτε περισσότερα εδώ: http://bit.ly/2svZ9h2

Όπως μας ανέφεραν και οι διοργανωτές…

Φιλοσοφία του camp είναι η εκπαίδευση των μικρών ποδοσφαιριστών με σωστή προσέγγιση στις τεχνικές δεξιότητες με έναν ευχάριστο, διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο. Επίσης, σκοπός του είναι να μεταδώσει ιδέες, γνώσεις και νέες τεχνικές σχετικά με την ανάπτυξη του παιδικού ποδοσφαίρου, με στόχο την συμμόρφωση όλων σε ένα ακόμα πιο υγιές περιβάλλον εκπαίδευσης των παιδιών στις Ελληνικές ποδοσφαιρικές ακαδημίες.

Η Ιστορία Του Gerards Camp

Το καμπ άρχισε να διοργανώνεται από τον κύριο Ευγένιο Γκέραρντς το καλοκαίρι του 2004 και φέτος θα είναι η 14η φορά που διοργανώνεται. Οι πόλεις που είχαν φιλοξενήσει το Camp τα προηγούμενα χρόνια ήταν το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, η Πάτρα, ο Βόλος και η Αθήνα, όπου πάρα πολλά παιδιά, αγόρια και κορίτσια από όλη την Ελλάδα και Κύπρο έκαναν προπόνηση υπό τις οδηγίες του κύριου Γκέραρντς και των συνεργατών του. Στο camp όλα αυτά τα χρόνια έχουν διδάξει πάνω από 70 προπονητές από όλη την Ελλάδα!

Από το καλοκαίρι του 2010 διοργανώνεται σε συνεργασία με τον κύριο Γκέραρντς από τον Μανώλη Παπαδάκη.

Παροχές

Φέτος η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης αντί για την Αθήνα που πραγματοποιούταν τα τελευταία χρόνια. Λόγω της αυξημένης ζήτησης όμως από την πόλη των Αθηνών το Gerards Soccer Camp εξασφάλισε την δυνατότητα για παιδιά εκτός Κρήτης που θα θέλουν να συμμετέχουν και φέτος στο καμπ, να μεταβούν στο Ηράκλειο με έκπτωση 50% στα εισιτήρια των ANEK LINES – BLUE STAR FERRIES επί της αρχικής τιμής.

Οπότε, για μια οικογένεια που θα συμμετάσχει το παιδί της στο καμπ, θα μπορούν παράλληλα να κάνουν τις διακοπές τους σε πολύ καλές τιμές.

Μία ακόμα μεγάλη συνεργασία του Gerards Soccer Camp συμφωνήθηκε με την HELLENIC SEAWAYS. Αυτή η συνεργασία δίνει την δυνατότητα σε παιδιά και στους γονείς τους αλλά και σε προπονητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Camp αλλά και στο σεμινάριο, να ταξιδέψουν με έκπτωση 50% για τα παιδιά έως 10 ετών και 30% για τους ενήλικες στα εισιτήρια για τα δρομολόγια από Μύκονο – Πάρο – Ιο – Σαντορίνη – Ηράκλειο και επιστροφή.

Εγγραφές:

Η κάθε εγγραφή κοστίζει 120 ευρώ ενώ υπάρχουν εκπτώσεις για εγγραφές 2+ παιδιών που ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ: http://bit.ly/2sXwdfh ενώ για να εγγραφείτε πατήστε εδώ: http://bit.ly/2tguEs4

Να αναφέρουμε επίσης ότι οι αθλητές που είναι εγγεγραμμένοι στην ακαδημία ποδοσφαίρου του Ευγένιου Γκέραρντ και του Μανώλη Παπαδάκη, λαμβάνουν έκπτωση 50% στην εγγραφή τους στο Camp. Αυτό θα ισχύσει και για όσα παιδιά ενδιαφέρονται να εγγράφουν στην ακαδημία όπου αντίστοιχα θα έχουν 50% έκπτωση στην εγγραφή τους στο Camp. Διαβάστε περισσότερα για την ακαδημία εδώ: http://bit.ly/2rWe8zK

 

[robo-gallery id=”6266″]

  
  
  
Επιστροφή