Εθνική Ελλάδος 2004 Vs Inter 2010: Ένας Φιλανθρωπικός Αγώνας Ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο!

Το Ηράκλειο μπαίνει σε ποδοσφαιρικούς ρυθμούς και μετράει αντίστροφα για το διεθνές φιλικό, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο Παγκρήτιο Στάδιο!

Ετοιμάσου να δεις την Inter του Mourinho και του Zanetti, που κατέκτησε το Champions League το 2010, αντιμέτωπη με την Εθνική Ελλάδος, που μας έκανε να πανηγυρίζουμε με την κατάκτηση του Euro το 2004!

Κι όμως είναι γεγονός! Θα έχεις την ευκαιρία να δεις ποδοσφαιριστές παγκοσμίου φήμης, να παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, ακολουθώντας τις συμβουλές δύο προπονητών που άφησαν ιστορία… Του «δικού μας» Otto Rehhagel και του José Mourinho!

Το Cosmos Sport φυσικά δεν θα μπορούσε να μη στηρίξει αυτό τον αγώνα!

Τρέξε λοιπόν σε ένα από τα καταστήματα Cosmos Sport Ηρακλείου, για να προμηθευτείς εισιτήρια και να έχεις την ευκαιρία, να συμμετέχεις κι εσύ σε αυτή τη ποδοσφαιρική γιορτή! Το κόστος θα είναι μόλις 5€ για τους ενήλικες, ενώ για τους μικρούς μας φίλους, θα είναι μόλις 1€!

Εκτός από τον αγώνα, θα υπάρξουν αρκετές εκπλήξεις και events στην πόλη μας, ήδη από το βράδυ της Δευτέρας! Περισσότερες λεπτομέρειες θα γνωστοποιηθούν από την ΕΠΣΗ η οποία έχει αναλάβει την διοργάνωση!

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς ένα εισιτήριο από κάποιο κατάστημα Cosmos Sport, να γυρίσεις μερικά χρόνια πίσω, να νιώσεις τα ποδοσφαιρικά vibes από εκείνες τις εποχές και να απολαύσεις μία μοναδική αναμέτρηση… «Με όραμα για την Ελπίδα»!

  
  
  
Επιστροφή