Cosmos Sport x adidas: 3on3 – Τάπα στη βία και στον ρατσισμό!

Για ακόμα μια χρονιά το Cosmos Sport powered by adidas, ρίχνει τάπα στη βία και τον ρατσισμό, μαζί με τα αστέρια της Εθνικής!
 

Δυο ημέρες αφιερωμένες αποκλειστικά στο μπάσκετ, όπου όλοι μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν!

 

Αθλητές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες θα παραβρεθούν στα Χανιά, το Σάββατο 1 & Κυριακή 2 Ιουλίου, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου μεταξύ Δημοτικού κήπου & Δημοτικού σταδίου, για να συμμετάσχουν στο νούμερο 1 αθλητικό event! Δυο ημέρες αφιερωμένες αποκλειστικά στο μπάσκετ!

 

Πιστεύεις ότι σου χρειάζεται ένα ζέσταμα πριν από τον μεγάλο αγώνα; Σου έχουμε το Warm Up Event, όπου θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις, αλλά και να γνωρίσεις από κοντά επαγγελματίες του είδους!

 

 

Έλα την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 19:30 έξω από το κατάστημα Cosmos Sport #urban, στην οδό Σκρύδλωφ 2 & Χρυσάνθου Επισκόπου και παίξε με τα αστέρια της Εθνικής!

 

 

 

Για να συμμετάσχεις με την ομάδα σου, θα πρέπει να έχεις 3 άτομα και 1 αναπληρωματικό. Κατά τη διάρκεια του 3on3 θα λάβεις εσύ και η ομάδα σου μέρος σε μια σειρά αγώνων, μέχρι να αποκλειστείτε.

 

Δεν έχει καμία σημασία αν είσαι ερασιτέχνης, λάτρης του μπάσκετ ή από οργανωμένο σωματείο. Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν!
 

 

 

 

 Συμπλήρωσε την φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 6 μ.μ. και εξασφάλισε μια μπασκετική φανέλα, εντελώς δωρεάν προσφορά της adidas και της Cosmos Sport Basketball Team! 
*Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 

 
Εναλλακτικά μπορείς να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου με τη συμπλήρωση του ειδικού εντύπου, που μπορείς να βρεις στo καταστήματα Cosmos Sport, Σκαλίδη 37 & Σκρύδλωφ 2 & Χρυσάνθου Επισκόπου.

  
  
  
Επιστροφή