Cavs vs Warriors: Εσύ ποιος πιστεύεις ότι θα επικρατήσει στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ;

OK το παραδεχόμαστε! Υπήρξαν πολλοί που μας εντυπωσίασαν αλλά και μας απογοήτευσαν στους φετινούς αγώνες του ΝΒΑ. Όμως, το να βλέπεις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τους Warriors και τους Cavaliers να διασταυρώνουν τα ξίφη τους είναι κάθε άλλο από βαρετό. Ποιος είναι αυτός που θα πάρει το τρόπαιο τελικά;

Το ζευγάρι με τα μεγαθήρια προέκυψε μετά τις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των Cavaliers-Spurs και των Warriors-Celtics. Οι «πολεμιστές» και οι Cavaliers επικράτησαν και ομολογούμε ότι ήταν και το ζευγάρι που περιμέναμε να δούμε στους τελικούς. 😉

Ποιος έχει όμως το πλεονέκτημα;

Πριν δυο χρόνια οι Warriors κατέκτησαν το τρόπαιο (με 4-2 το 2015) και  το 2016 οι Cavaliers “πήραν το αίμα τους πίσω” με ένα καταπληκτικό παιχνίδι, που επικράτησαν με 4-3. Αλλά υπήρχαν οι τραυματισμοί του Kevin Love και Kyrie Irving στους Cavaliers και η τιμωρία του Draymond Green στους Warriors. Φέτος, οι δυο ομάδες δεν εμφανίζονται με απώλειες και είναι το ίδιο ξεκούραστες, όμως οι Warriors έχουν το πλεονέκτημα λόγω έδρας.


Στη μια μεριά θα έχουμε  τον LeBron James (με 32.5 πόντους/ παιχνίδι), τον Kyrie Irving (με 24.5 πόντους/ παιχνίδι) και τον Kevin Love (με 17.2 πόντους/ παιχνίδι) ενώ, τα μεγάλα ονόματα των Warriors είναι ο Stephen Curry (28.6 πόντους/ παιχνίδι), ο Kevin Durant (25.2) και ο Klay Thomson (14.4).

 

Οι Warriors ήταν ασταμάτητοι φέτος, αφού δεν είχαν ούτε μια ήττα, αλλά και οι Cleveland Cavaliers δεν τα πήγαν και άσχημα (είχαν μόνο μια ήττα απέναντι στους Boston).

Ποιος θα κυριαρχήσει; Θα δούμε τους Cavaliers να κυριαρχούν και τον LeBron να σηκώνει το τρόπαιο ή θα επικρατήσουν οι Warriors με τον ασταμάτητο Curry;

Η τιτανομαχία ξεκινάει την Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής 2 Ιουνίου για την Ελλάδα) και εμείς έχουμε φορέσει ήδη τις φανέλες μας και τους περιμένουμε με ανυπομονησία.

 

Αναλυτικά, μπορείς να δεις το πρόγραμμα παρακάτω:

Παρασκευή 2 Ιουνίου

Warriors-Cavaliers (04:00 π.μ ώρα Ελλάδος)

 

Δευτέρα 5 Ιουνίου

Warriors-Cavaliers (03:00 π.μ ώρα Ελλάδος)

 

Πέμπτη 8 Ιουνίου

Cavaliers-Warriors (04:00 π.μ ώρα Ελλάδος)

 

Σάββατο 10 Ιουνίου

Cavaliers-Warriors (04:00 π.μ ώρα Ελλάδος)

 

Τρίτη 13 Ιουνίου*

Warriors-Cavaliers (04:00 π.μ ώρα Ελλάδος)

 

Παρασκευή 16 Ιουνίου*

Cavaliers-Warriors (04:00 π.μ ώρα Ελλάδος)

 

Δευτέρα 19 Ιουνίου*

Warriors-Cavaliers (03:00 π.μ ώρα Ελλάδος)
* Εφόσον χρειαστεί

 

Eξοπλίσου και εσύ για το παρκέ και γράψε τη δική σου ιστορία με τα παπούτσια και τα ρούχα που θα δεις στη συλλογή μας για τους Warriors & τους Cavaliers!

  
  
  
Επιστροφή