Η adidas Football παρουσιάζει το Nemeziz, το απόλυτο ποδοσφαιρικό παπούτσι για κορυφαία ευκινησία στα γήπεδα!

Το Nemeziz είναι το πρώτο βασικό λανσάρισμα της νέας συλλογής ποδοσφαιρικών παπουτσιών της adidas που θα περιλαμβάνει και τα ACE και X. Σχεδιάστηκε για τους πιο ευκίνητους παίκτες και θα φορεθεί από τους Leo Messi, Renato Sanches και Roberto Firminio. Το Nemeziz είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις, Stadium, Cage και Street.

Για να δημιουργήσεις το μέλλον πρέπει να ανατρέξεις και να πάρεις έμπνευση από το παρελθόν. Έτσι και η adidas, προκειμένου να δημιουργήσει ένα παπούτσι που θα προσφέρει την απόλυτη ευκινησία, ανέτρεξε στην αρχαία μέθοδο της περίδεσης που ενίσχυε τη σωματική και πνευματική δύναμη και είχε εφαρμογή στη μάχη, τον αθλητισμό ακόμα και το χορό. Το αποτέλεσμα ήταν το Nemeziz, το τελευταίο ποδοσφαιρικό παπούτσι της adidas, που ήρθε για να χαρίσει ακόμα περισσότερη ευκινησία στους πιο ευέλικτους παίκτες.

Κάθε στοιχείο του Nemeziz σχεδιάστηκε για αυτούς που κυριαρχούν στο γήπεδο χάρη στην ευκινησία τους και τις εκρηκτικές αλλαγές κατεύθυνσης. Αυτού του είδους οι παίκτες χρειάζονται παπούτσια που τους εξασφαλίζουν σταθερότητα, ασφάλεια και τέλεια προσαρμογή στο πόδι.

Νέα επιπλέον χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί για πρώτη φορά, όπως οι τεχνολογίες AGILITYBANDAGE και TORSIONTAPES που κλειδώνουν το πέλμα και χαρίζουν απόλυτη εφαρμογή, ενώ το διπλό κολάρο ασφαλίζει τον αστράγαλο και επιτρέπει τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης. Η εξωτερική σόλα TORSIONFRAME χάρη στην ελαφριά κατασκευή της και το TORSIONRIBS προσφέρει δυναμική υποστήριξη σε κάθε κίνηση. Το νέο AGILITYKNIT 2.0 εγγυάται τη μαλακή φόρμα του παπουτσιού και δίνει μία πανάλαφρη αίσθηση προσαρμογής.

Για την ίδια αίσθηση ευκινησίας σε κάθε τερέν, το Nemeziz διατίθεται και στις εκδόσεις Cage και Street. Με τις ίδιες τεχνολογίες TORSIONTAPES και AGILITYKNIT 2.0 της βασικής έκδοσης, οι Creators έχουν την ίδια απαράμιλλη ευκινησία σε όποιο γήπεδο και να παίζουν.

Ο Leo Messi – που θα φορέσει για πρώτη φορά το Nemeziz στον τελικό του Copa Del Rey στις 27 Μαΐου – δήλωσε:

“Το παιχνίδι μου είναι απρόβλεπτο γεμάτο ελιγμούς. Ένας παίκτης πρέπει να κάνει κινήσεις που ο αντίπαλος δεν τις περιμένει και πρέπει να τις κάνει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για να το πετύχει αυτό, τα παπούτσια πρέπει να του προσφέρουν εμπιστοσύνη και ευκινησία. Το νέο Nemeziz ταιριάζει τέλεια στο στυλ παιχνιδιού μου.”

[robo-gallery id=”5994″] 

Το Nemeziz λανσάρεται σε ασπρόμαυρη έκδοση, το Dust Storm και μπορείς να τη βρεις εδώ. 

Δες περισσότερα προϊόντα της adidas για το ποδόσφαιρο εδώ!

  
  
  
Επιστροφή