6+1 θαλάσσια σπορ: Παίξε στην παραλία & γυμνάσου!

 Αν νομίζεις ότι τώρα το καλοκαίρι θα πρέπει να κλειστείς στο γυμναστήριο, για να μείνεις σε φόρμα… ξανασκέψου το! Σου συγκεντρώσαμε 6+1 θαλάσσια σπορ, που θα σε διασκεδάσουν και θα σε μαυρίσουν! ?

 

Τζόκινγκ στην άμμο

Ένα ζόρικο άθλημα, για όσους αναζητούν μια σκληρή προπονητική εμπειρία!

Η απόλυτη καλοκαιρινή άσκηση για καλλίγραμμα πόδια, δεν είναι άλλη από το τζόκινγκ στην άμμο! Με μια ώρα άσκησης θα πετάξεις από πάνω σου περίπου 500 θερμίδες, όχι και άσχημα έτσι;

 

Ρακέτες

 Το κλασσικό παιχνίδι παραλίας, με εξαιρετικά αποτελέσματα για τη σιλουέτα σου!

Αν ψάχνεις πως θα ξεφορτωθείς από 250 μέχρι και 600(!) θερμίδες- εξαρτάται από την ένταση του παιχνιδιού- μόλις το βρήκες! Οπότε τη ρακέτα σου, το μπαλάκι σου και προσοχή… μακριά από τους λουόμενους!

 

Beach βόλεϊ

Είναι ένα από τα αθλήματα, που γυμνάζει όλο το σώμα! Τονώνει το καρδιαγγειακό και το αναπνευστικό σου σύστημα, ενώ η άμμος σου δίνει ένα μεγαλύτερο level δυσκολίας καθώς δεν είναι σταθερή!

Το καλύτερο; Μπορείς να κάψεις από 500-600 θερμίδες την ώρα. Εσύ ακόμα να αρχίσεις τα σερβίς και τα καρφιά στην άμμο;

 

Κολύμβηση

Αφού είσαι κοντά σε θάλασσα, δεν θα μπορούσαμε να μη συμπεριλάβουμε και το κολύμπι! Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 4 είδη κολύμβησης, -πρόσθιο, ύπτιο, ελεύθερο και πεταλούδα- για να τονώσεις τους μυς σου, με μηδέν επιβάρυνση στο σώμα σου!

Μη ξεχνάς : Μια ώρα άσκησης σε βοηθά να κάψεις από 500 μέχρι και 700 θερμίδες!

Θαλάσσιο ποδήλατο

Φοβερή ευκαιρία για άσκηση και για… μαύρισμα! Αν θέλεις πιο γυμνασμένα πόδια και μηρούς, αυτή η άσκηση ακούει στο όνομά σου!

Επιπλέον βάζοντας τα πόδια σου στο πετάλι, θα κάψεις περίπου 300-400 θερμίδες την ώρα! Τώρα για το level μαυρίσματος, εξαρτάται από τη μελανίνη σου! ?

 

Wind surfing

 Πολλές οργανωμένες παραλίες σου δίνουν τη δυνατότητα, να νοικιάσεις μια ιστιοσανίδα, να αφεθείς στα κύματα & να κάψεις περίπου 300 θερμίδες!

Προσοχή! Αν είσαι αρχάριος καλό θα ήταν να απευθυνθείς σε έναν δάσκαλο για να μάθεις τα βασικά- πως να μείνεις δηλαδή όρθιος στη σανίδα και πως να κρατάς πορεία!  

 

http://gph.is/PXpZaO

 

Αυτά ήταν τα πιο διαδεδομένα αθλήματα παραλίας, που θα ανεβάσουν τη διάθεσή σου & τον μεταβολισμό σου! Βρες στο Cosmossport.gr ότι χρειάζεσαι για τα καλοκαιρινά σου σπορ και… κάνε μια βουτιά & για εμάς! 😉

Δες εδώ τη γυναικεία συλλογή!

Δες εδώ την ανδρική συλλογή!

 

  
  
  
Επιστροφή