Οι αδερφές Βασιλείου στο Cosmos Sport Ηρακλείου!

Υποδεχόμαστε τα κορίτσια-θαύμα στο Cosmos Sport Ηρακλείου το Σάββατο 29/04 στις 14:00 για μια μοναδική εμφάνιση!

Μια μέρα πριν το Run Greece, οι αδερφές Βασιλείου θα συναντήσουν το κοινό του Ηρακλείου για να αναλύσουν τα πιο σημαντικά Running Tips, να μεταδώσουν την πολύχρονη εμπειρία που έχουν αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια και να απαντήσουν σε κάθε ερώτημα που θα προκύψει!

Γεννημένες στο Ηράκλειο Κρήτης οι αδερφές Βασιλείου από την ηλικία των 9 χρόνων που πάτησαν για πρώτη φορά το ταρτάν βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο! Από μικρές μας είχαν απασχολήσει με τις αθλητικές τους επιδόσεις στους αγώνες των 100 και των 200 μέτρων τόσο στην κατηγορία των κορασίδων όσο και στην κατηγορία των νεανίδων! Με τις διακρίσεις τους και τα πανελλήνια πρωταθλήματα που κατέκτησαν, τράβηξαν την προσοχή των κορυφαίων ελληνικών συλλόγων!

Φυσικά τα κορίτσια διέπρεψαν και σε ακαδημαϊκό επίπεδο ολοκληρώνοντας με επιτυχία τους κύκλους σπουδών τους, αποκτώντας τα πτυχία της Φαρμακευτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου και των Οικονομικών της ΑΣΟΕΕ!

Μετά από το διάλειμμα για την ολοκλήρωση των σπουδών τους επέστρεψαν στους αγωνιστικούς χώρους συμμετέχοντας στις κατηγορίες των 200 και των 400 μέτρων, πετυχαίνοντας κορυφαίες διακρίσεις όπως η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο και στους Πανευρωπαϊκούς του Άμστερνταμ!

Θα είναι μαζί μας το ερχόμενο Σάββατο 29/4 στο Cosmos Sport Ηρακλείου (Οδός 1821) ! Be there!

 

  
  
  
Επιστροφή