Detox Water με φρούτα & βότανα και… κάνε την αποτοξίνωση παιχνίδι!

Ένας από τους μεγαλύτερους μύθους που κυκλοφορεί, είναι ότι η αποτοξίνωση απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα, που θέλουν να χάσουν βάρος!

Ακόμα και αν κάποιος βρίσκεται στο ιδανικό του βάρος, την χρειάζεται μια στο τόσο. Η ρύπανση, το στρες αλλά και η κακή διατροφή, μας γεμίζουν με περιττές τοξίνες και έτσι χάνουμε την αίσθηση της ευεξίας!  

Δεν είναι μυστικό, ότι καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και τα κιλά του Πάσχα πλησιάζουν, χρειαζόμαστε μια μικρή βοήθεια, για να τις αποβάλουμε.

Αυτός είναι και ο λόγος που συγκεντρώσαμε τα πιο γευστικά και πολύχρωμα ροφήματα αποτοξίνωσης, με σύμμαχο… το νερό!

Detox Water με ανανά & lime

Αυτό το ρόφημα είναι ιδανικό, γι’ αυτούς που αγαπούν τις πιο τροπικές γεύσεις! Τα υλικά για 2 λίτρα νερό είναι ο χυμός από 2 ολόκληρα lime, ένας μικρός ανανάς & ένα λεμόνι σε κομμάτια και μερικά φύλλα μαϊντανού.

 

Detox Water με καρπούζι

To απόλυτο φρούτο του καλοκαιριού, δεν είναι άλλο από το καρπούζι! Γι’ αυτό το summer ρόφημα θα χρειαστείτε το μισό από ένα μικρό καρπούζι, το χυμό από μισό λεμόνι και μισό πορτοκάλι, ένα ολόκληρο λεμόνι και πορτοκάλι σε κυβάκια και 5-8 κομμάτια από αγγούρι. Βάλτε όλα τα υλικά σε 2 λίτρα νερό και καλή απόλαυση στην.. παραλία!

 

Detox Water με φρούτο του δράκου

Όσοι ασχολείστε λίγο παραπάνω με την υγιεινή διατροφή, σίγουρα θα το έχετε ακουστά!

Είναι ένα χυμώδες φρούτο, με έντονο ροζ χρώμα εξωτερικά, λευκή σάρκα που θυμίζει εκείνη του ακτινίδιου και φλούδα, που μοιάζει με δέρμα δράκου. Θα χρειαστείτε ένα φρούτο του δράκου σε κομμάτια, το χυμό από ένα λεμόνι, ένα αγγούρι και 2 λίτρα νερό.

 

Detox Water με φράουλες & γκρέιπφρουτ

 Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι 2 ολόκληρα γκρέιπφρουτ, 2 μικρές κούπες από φράουλες, ένα αγγούρι και μερικά φύλλα μέντας. Απλά κόψτε τα υλικά σε κομμάτια πετάξτε τα σε 2 λίτρα νερό και… Καλή αποτοξίνωση!

http://gph.is/2cN0PMf

 

Είτε θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, είτε να νιώσετε πιο υγιείς, το detox water είναι αυτό που αναζητάτε! Μπορείτε επίσης να το παίρνετε μαζί σας στο γυμναστήριο, για να ενυδατώνεστε γευστικά!

Δείτε εδώ τη συλλογή μας από shaker-bottles, για να μπορείτε να κουβαλάτε το detox water σας πάντα και παντού!

 

  
  
  
Επιστροφή