Ανοιξιάτικα looks με σύμμαχο το Denim σου!

Άνετα, πολύχρωμα, ανάλαφρα και φυσικά να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις τις μόδας! Μιλάμε φυσικά για τα denim streetstyle look της Άνοιξης, που κάθε χρόνο κάνουν παιχνίδι με τα χρώματα και μας ανεβάζουν την διάθεση!

 

Άνθισε το στυλ σου με floral!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο φρέσκο και διαχρονικό, από το να συνδυάσεις το αγαπημένο σου denim παντελόνι ή φούστα, με μεγάλα ή μικρά floral μοτίβα!

Αν ανήκεις στην κατηγορία με τις πιο τολμηρές ή θέλεις πάντα να ξεχωρίζεις με το ντύσιμό σου, τότε τα 3d λουλουδένια patterns είναι ακριβώς αυτό που έψαχνες!

 

It’s all about Polka Dot!

Polka Dot… το ξέρω ότι ακούγεται σαν ονομασία παιχνιδιού κονσόλας, αλλά για τους περισσότερους είναι έρωτας με την πρώτη ματιά!

Το παιχνιδιάρικο μοτίβο, που θα φορεθεί αυτή την Άνοιξη και ακούει στην ονομασία Polka Dot, δεν είναι άλλο από τις funky κουκκίδες! Μικροσκοπικές, oversized, μονόχρωμες, πολύχρωμες, όποιες και να επιλέξεις είναι αδύνατο να κάνεις λάθος!

 

One t-shirt to rule them all!

Όποιο και αν είναι στο στυλ σου, basic, casual ή chic πάντα θα υπάρχει ένα t-shirt, που θα κυριαρχεί και στα 3 look! Δεν είναι τυχαίο που τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα, τα προτιμούν στις καθημερινές τους εμφανίσεις!

Ένα μονόχρωμο t-shirt είναι ιδανικό για εσένα, που σου αρέσει ο μινιμαλισμός ή αν το υπόλοιπο outfit σου είναι είδη φορτωμένο. Ενώ κάποιο με εντυπωσιακά prints, θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος και θα σου δώσει αυτό το κάτι στο στυλ σου! Όποιο και αν προτιμήσεις ο δρόμος πάντα θα σου ανήκει!

 

Denim On Denim!

H τάση που οι fashionistes έχουν μαζί της μια σχέση αγάπης-μίσους! Ποιο αναλυτικά; Το Denim On Denim στυλ είναι από τις πιο ανοιξιάτικες τάσεις, αρκεί να  προσέξεις μερικά στιλιστικά Tips!

Απέφυγε ακριβώς την ίδια απόχρωση denim και επέλεξε μια πιο κοντινή- δεν θέλεις να δείχνεις πολύ matchy matchy και φυσικά μακριά από denim αξεσουάρ,- εκτός αν θέλεις να μοιάζεις με την άτυχη θρυλική εμφάνιση των Britney Spears & Justin Timberlake!

 

 

Βάλε χρώμα στη ζωή σου & στο στυλ σου!

 Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε αυτό το ανοιξιάτικο άρθρο, χωρίς να αναφερθούμε στις spring επιλογές χρωμάτων! Όπως και κάθε Άνοιξη οι επιλογές σας παίζουν ανάμεσα σε παστέλ, αλλά και σε πιο έντονα χρώματα όπως το φούξια και το κόκκινο!

Tip: Αν δυσκολεύεσαι να επιλέξεις βάλε και τα δυο -αρκεί να ανήκουν στην ίδια χρωματική κατηγορία(!) – και φυσικά απέφυγε να φορτώσεις το outfit σου με statement αξεσουάρ, καθώς είναι ήδη φορτωμένο από χρώματα!

 

Ένα πουκάμισο θα σε πάει παντού!

Πρακτικό, κομψό με σοφιστικέ αέρα! Κακά τα ψέματα ένα πουκάμισο πάντα δίνει μια elegant πινελιά στο στυλ σου! Συνδύασέ το με την denim φούστα σου για μια πιο girly πινελιά, ή με το relaxed denim σου για μια πιο χαλαρή εμφάνιση!

Τέλος μη ξεχνάς ότι τα denim δεν είναι μόνο μπλε, αλλά και άσπρα! Επένδυσε σε ένα total white look και πρόσθεσε μεταλλικά αξεσουάρ, για να κλέψεις το all-time classic look της Jackie Kennedy!

 

 

 

Αν θέλεις να δώσεις ένα boost στο ανοιξιάτικο στυλ σου κάνε ένα κλικ εδώ, για να δεις την ανδρική και γυναικεία denim συλλογή μας!

 

  
  
  
Επιστροφή