Χρώμα Run: Το Cosmos Sport στηρίζει έναν αγώνα γεμάτο χρώμα για καλό σκοπό!

Στις 6 Μαΐου 2017 η ομάδα του Cosmos Sport θα έχει την χαρά να χρωματίσει τους δρόμους του Αρκαλοχωρίου και τα ρούχα της, τρέχοντας για καλό σκοπό!

Αν δεν φοβάσαι να λερωθείς και θέλεις να συμβάλεις στην καταπολέμηση του καρκίνου, τότε το Χρώμα Run® είναι αυτό που έψαχνες!

Δεν είναι ένας αγώνας δρόμου με ανταγωνιστικό πνεύμα, αλλά ένας αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό και το Cosmos Sport στηρίζει με χαρά αυτό το πολύχρωμο event!

Όπως και στο Cosmos Sport Run, έτσι και στο συγκεκριμένο event υπάρχει σημαντικός σκοπός, αφού τα έσοδα θα διατεθούν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για την αγορά νέου μηχανήματος βραχυθεραπείας, που βοηθάει στην καταπολέμηση διαφόρων μορφών καρκίνου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιοι αγώνες γίνονται τα τελευταία χρόνια σε διάφορα μέρη του πλανήτη, αλλά προς το παρόν, στην Ελλάδα διεξάγεται μόνο στο Αρκαλοχώρι για 3η συνεχόμενη χρονιά, από τον σύλλογο ΑΘΛΗ.Σ.Υ! Η έμπνευση για τον συγκεκριμένο αγώνα, ήρθε από την μακρινή Ινδία, όπου καθιερώθηκε το φεστιβάλ χρωμάτων για την έναρξη του καλοκαιριού.

Εγγραφές

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει ήδη και μπορείς και εσύ να πάρεις μέρος ηλεκτρονικά ή από τα εξής καταστήματα Cosmos Sport:

 

***Οι εγγραφές σε όλα τα καταστήματα Cosmos Sport εκτός Ηρακλείου, θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 29 Απριλίου, ενώ στο κατάστημα του Ηρακλείου (Οδός 1821, Αρ.17) την Παρασκευή 5 Μαΐου.

Κόστος συμμετοχής

12 €/άτομο για τις πρώτες 1000 συμμετοχές

14 €/άτομο από την 1001η συμμετοχή και μετά μέχρι Πέμπτη 20/4

16 €/άτομο από Παρασκευή 21/4 μέχρι Τετάρτη 3/5 που κλείνουν οι συμμετοχές

Για ομαδικές συμμετοχές (σχολεία, σύλλογοι κλπ) με άτομα από 10 και πάνω, θα ισχύει έκπτωση 2€ από τις παραπάνω τιμές, ανάλογα την ημερομηνία!

Πακέτο συμμετοχής για τον αγώνα

1.  Μακό λευκό μπλουζάκι της διοργάνωσης
2. Δύο σακουλάκια χρώμα (Διαθέσιμα 6 χρώματα)
3. Το συλλεκτικό χειροποίητο μετάλλιο (για όσους τερματίσουν)
4. Την τσάντα της διοργάνωσης
5. Ένα χρωματιστό βραχιολάκι
6. Tον αριθμό συμμετοχής
7. Τατουάζ μιας χρήσης
…και πολλά ακόμα δώρα έκπληξη!

 

***Τα πακέτα συμμετοχής θα παραδοθούν :

  • στο Ηράκλειο την Πέμπτη 4 Μαΐου ( στα Λιοντάρια ή στην Πλατεία Ελευθερίας ) από τις 12:00 – 19:00!
  • στο Αρκαλοχώρι την ημέρα του αγώνα Σάββατο 6 Μαΐου ( στο εκθεσιακό Αρκαλοχωρίου – όπου θα πραγματοποιηθεί το event ) από τις 13:00 – 16:00!

Όριο ηλικίας

Μπορείς να πάρεις μέρος οποιοσδήποτε ηλικίας και αν είσαι! Φυσικά για τα άτομα κάτω των 18 χρόνων απαιτείται συναίνεση γονέα-κηδεμόνα.

Διαδρομή του αγώνα

Η διαδρομή και φέτος θα περνάει μέσα από το Αρκαλοχώρι και θα είναι μόλις 5 km!

 

Φόρεσε λοιπόν το πιο όμορφο σου χαμόγελο, την πιο κεφάτη σου διάθεση, τα πιο άνετα παπούτσια σου κι έλα μαζί με το Cosmos Sport σε έναν αγώνα χαράς με σκοπό να δώσουμε χρώμα στην ζωή… Γιατί μαζί μπορούμε!

  
  
  
Επιστροφή