5+1 λόγοι να αρχίσεις ΤRΧ!

O Randy Hetrick, διοικητής της πιο σκληροπυρηνικής ομάδας πεζοναυτών των ΗΠΑ, προκειμένου να διατηρήσει ετοιμοπόλεμη τη φυσική κατάσταση της μονάδας του, εφηύρε έναν παράδοξο -αλλά πολύ αποτελεσματικό – τρόπο προπόνησης, το ΤRΧ!

 

Στην ουσία το Total body Resistance Exercise (ΤRΧ), πρόκειται για ένα πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων ενδυνάμωσης για όλο το σώμα, που μπορεί να γίνει σε περιορισμένο χώρο και χρησιμοποιεί σαν εξοπλισμό, ένα ζευγάρι στρατιωτικούς ιμάντες, που μπορούν να μεταφερθούν εύκολα μέσα στο σάκο.

 

Πλέον αποτελεί το ισχυρότερο fitness brand του πλανήτη, καθώς χάρη στις μεταβαλλόμενες ασκήσεις και τις εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας του, υπάρχει μια ιδανική προπόνηση για όλους! Αν ακόμα το σκέφτεσαι για να το αρχίσεις, σου παρουσιάζουμε τους 5+1 λόγους, που θα πείσουν και τους πιο δύσπιστους! 😉

 

Αυξάνει τη μυική σου μάζα

H αύξηση της μυικής σου μάζας, μεταφράζεται αυτόματα σε καλύτερο μεταβολικό ρυθμό! Αυτό σημαίνει ότι καις θερμίδες ακόμα και όταν κάθεσαι στον καναπέ σου!

 

Βελτίωση της καρδιαγγειακής σου αντοχής και δύναμης

Το ΤRΧ δεν σμιλεύει μόνο το σώμα σου, αλλά χάρη στην αλλαγή της ταχύτητας των ασκήσεών του, ενισχύει την καρδιά και τους πνεύμονές σου.

 

Είναι κατάλληλο για όλους

Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής ή να προπονείσαι χρόνια, για να το αρχίσεις! Αλλάζοντας ελαφρά τη θέση του σώματός σου, η ένταση στους μύες σου μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί.

 

Δεν επιβαρύνει τις αρθρώσεις σου

Το TRX – συγκριτικά με τα γνωστά αθλήματα- είναι αυτό που έχει τον χαμηλότερο κίνδυνο τραυματισμού, επιτρέποντας σου να γυμναστείς όσο σκληρά θέλεις! Ακόμα και αν υποφέρεις από μυοσκελετικές κακώσεις, μπορείς να το δοκιμάσεις.

 

Μπορεί να γίνει πάντα και παντού

Δεν χρειάζεται να γίνει αναγκαστικά σε γυμναστήριο! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας χώρος, τον ιμάντα σου και τις γνώσεις TRX! Μέχρι να μπεις στην κατηγορία των προχωρημένων, καλό είναι να έχεις τον προπονητή σου από κοντά.

 

Ιδανική επιλογή για κάθε fitness στόχο

Απώλεια βάρους, μυική δύναμη, αντοχή; Όποιος και αν είναι ο στόχος σου οι ασκήσεις του TRX, τον καλύπτουν και με το παραπάνω! Γνωρίζεις πολλά αθλήματα, που μπορούν να το κάνουν αυτό;

 

 

Αν έχεις δοκιμάσει TRX ή αν σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις, προετοιμάσου κατάλληλα με την TRX συλλογή μας, όπως και με προϊόντα για να διατηρήσεις την ενέργειά σου και…. Καλή Προπόνηση!

  
  
  
Επιστροφή