UltraBOOST X: New entry στα γυναικεία running παπούτσια!

Για ακόμα μία φορά η adidas πρωτοπορεί και μας χαρίζει ένα παπούτσι αποκλειστικά για τις γυναίκες!

Το UltraBOOST X είναι εδώ για να αλλάξει τα δεδομένα και να θέσει τον πήχη ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά, προσφέροντάς μας την κορυφαία running εμπειρία, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι θα χάσουμε πόντους από το στυλ!

Μάθε λοιπόν ότι η adidas έκανε “πειράματα” πάνω σε πραγματικές κινήσεις του ανθρώπινου σώματος κι έτσι δίνει μια νέα διάσταση στο τρέξιμο, καθώς “εκμεταλλεύτηκε” τα πλεονεκτήματα του UltraBOOST X.

Σχεδιάστηκε για να αντανακλά την φυσική φόρμα του ποδιού κατά την διάρκεια του τρεξίματος, ώστε να ενισχύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις επιδόσεις της γυναίκας runner. Ουσιαστικά ανέλυσε ακριβώς τα σημεία του γυναικείου πέλματος που χρειάζονται περισσότερη στήριξη, καθώς επίσης και τα σημεία που διαστέλλονται κατά τον βηματισμό.

Η νέα καινοτομία που ενσωματώθηκε στο UltraBOOST X, είναι η προσαρμοζόμενη καμάρα σε συνδυασμό με την κορυφαία πλεκτή επένδυση από Primerknit στο πάνω μέρος. Παράλληλα εφαρμόστηκε μία ειδικά σχεδιασμένη εσωτερική σόλα. Όλα αυτά συνθέτουν ένα παπούτσι που εφαρμόζει απόλυτα στο γυναικείο πόδι επιτρέποντάς του να διατηρεί την φυσική κίνηση κατά το τρέξιμο!

Η ενδιάμεση σόλα με υλικό BOOST σε όλο το μήκος της προσφέρει μέγιστη επιστροφή ενέργειας, ενώ διατηρεί την ανθεκτικότητά της και τις εξαιρετικές επιδόσεις ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών. H εξωτερική σόλα από Stretchweb Continental Rubber είναι ειδικά σχεδιασμένη για το γυναικείο πάτημα με σκοπό να προσφέρει υψηλή πρόσφυση.

Όπως κατάλαβες, το νέο UltraBOOST X έρχεται για να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της γυναίκας που λατρεύει το τρέξιμο! Θα γίνει ο καλύτερος φίλος για τη γυναίκα που θέλει να βελτιώνει συνεχώς την ζωή της, να χαλαρώσει τρέχοντας και να ξεφύγει από την καθημερινότητα ανεβάζοντας την διάθεσή της!

Βέβαια εκτός το παπούτσι υπάρχει και η συλλογή ρούχων UltraBOOST X.  Η συγκεκριμένη συλλογή θα περιλαμβάνει Primeknit Τ-shirts, σορτς, κολάν και γιλέκα. Η συλλογή είναι σχεδιασμένη πάνω στο μοναδικό design του παπουτσιού, κρατώντας το σώμα σε αρμονία με το περιβάλλον κατά τη διάρκεια του τρεξίματος. 

Ανακάλυψε τα UltraBOOST X εδώ και προετοιμάσου για μία μοναδική running εμπειρία!

 

  
  
  
Επιστροφή