Η adidas παρουσιάζει τη νέα συλλογή ποδοσφαιρικών παπουτσιών Blue Blast

To νέο ACE 17+ PURECONTROL έρχεται με ανανεωμένο Purecut Sock System και την κορυφαία τεχνολογία BOOST. Η συλλογή περιλαμβάνει 3 εκδόσεις, Stadium, Cage και Street.
Το ACE 17+ PURECONTROL θα φορεθεί από παίκτες όπως ο Paul Pogba και ο Mesut Ozil.
 

Η adidas παρουσίασε το νέο ACE 17+ PURECONTROL, το πρώτο παπούτσι της νέας ποδοσφαιρικής συλλογής Blue Blast, σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: για γρασίδι, πλαστικό και εκτός γηπέδου.
 
Η τελευταία προσθήκη στο νέο Blue Blast ACE 17+ PURECONTROL είναι το ανανεωμένο Purecut Sock System. Νέα ελαστικά υλικά σχεδιασμένα για τέλεια εφαρμογή, κλειδώνουν το πόδι ακόμα και στις πιο απότομες κινήσεις. Σε συνδυασμό με το PRIMEKNIT που καλύπτει εξ’ ολοκλήρου το πάνω μέρος και τη μεμβράνη τεχνολογίας NSG (Non Stop Grip), το νέο παπούτσι εξασφαλίζει τον απόλυτο έλεγχο κοντρόλ της μπάλας και ασύγκριτη σταθερότητα.

 

Άλλη μία καινοτομία του νέου ACE 17+ PURECONTROL είναι η επαναστατική τεχνολογία BOOST στην ενδιάμεση σόλα, φτιαγμένη από χιλιάδες μικροκάψουλες για επιστροφή ενέργειας σε κάθε βήμα. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Sprintfarme, η νέα σόλα χαρίζει ακόμα μεγαλύτερη ενέργεια από τις συμβατικές σόλες και ασύγκριτα επίπεδα άνεσης.

 Η συλλογή περιλαμβάνει και το νέο Blue Blast ACE 17+ PURECONTROL Cage στις ίδιες μπλε και μαύρες αποχρώσεις με τη βασική έκδοση. Το Cage προορίζεται για πλαστικό χορτάρι και γήπεδα τύπου 5×5 και διαθέτει PRIMEKNIT υλικό και μεμβράνη τεχνολογίας NSG (Non Stop Grip) για ασυναγώνιστο κοντρόλ.

Ένα ελαστικό στρώμα από TECHFIT υλικό ανάμεσα στα μπλε και στα μαύρα τμήματα του παπουτσιού ενισχύει την άνεση, ενώ μια μαύρη στρώση από EVA υλικό είναι τοποθετημένη πάνω από το BOOST της φτέρνας χαρίζει κορυφαία σταθερότητα. Οι τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas στην απόχρωση του χρωμίου με ροζ λεπτομέρειες δίνουν ένα αμιγώς lifestyle look, ενώ η τεχνολογία BOOST στη σόλα προσφέρει άνεση, σταθερότητα και επιστροφή ενέργειας. 

 Εμπνευσμένο από τους δρόμους, το ACE 17+ Street συμπληρώνει τη νέα συλλογή. Το βασικό μπλε χρώμα καλύπτεται από ροζ λεπτομέρειες και σχεδιάστηκε με PRIMEMESH υλικό τριών τμημάτων για ποδοσφαιρικό στιλ ακόμα και εκτός γηπέδων. Μία TECHFIT στρώση καλύπτει τις τρεις ρίγες, ενώ η τεχνολογία BOOST στην ενδιάμεση σόλα ενισχύει το lifestyle στιλ και παράλληλα επιστρέφει ενέργεια σε κάθε βήμα.

 

Δες τη συλλογή εδώ!
 
  
  
  
Επιστροφή