Oι playlists που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις το τρέξιμo!

To τρέξιμο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση. Η μόνη προσπάθεια που πρέπει να κάνεις είναι να σηκωθείς από το βολικό καναπέ σου, να φορέσεις τα ρούχα σου και να βρεις το μέρος που θα τρέξεις.

 Θέλεις κάποιο κίνητρο; Αν λατρεύεις τη μουσική τότε σου έχουμε τα top τραγούδια που θα σε ανεβάσουν και θα κάνουν το τρέξιμο απολαυστικό!

Όπως θα δεις παρακάτω, φτιάξαμε τέσσερις διαφορετικές playlists με τραγούδα που μπορείς να φορτώσεις στο κινητό σου, για να μπορείς να τρέχεις είτε είσαι ροκάς είτε γουστάρεις να πηγαίνεις στα κλαμπάκια και να ανεβαίνεις πάνω στα τραπέζια.

 

Η playlist του ροκά

Για εσένα που γεννήθηκες ροκάς ή είσαι ροκάς στη ψυχή, και γουστάρεις να κάνεις headbanding, μεγάλωσες με τον Kurt Cobain και Axl Rose και σου αρέσει να πηγαίνεις στις συναυλίες, αυτή η λίστα θα σε κάνει να θυμηθείς τα πιο παλιά- κυρίως την εποχή των ‘80s και ‘90s. Έχει από Nirvana, Pink Floyd μέχρι Ozzy Osbourne και Alice Cooper. Απλά πρόσεχε μην αρχίσεις να “χτυπιέσαι” στους ρυθμούς της μουσικής και γίνεις ρεζίλι στους περαστικούς.     

Η playlist του “τρεντίκουλα”

 Αν στην ντουλάπα σου το μαύρο χρώμα απουσιάζει, ντύνεσαι με χρωματιστά t-shirts και ακούς pop τότε αυτά τα κομμάτια θα τα αγαπήσεις. Η λίστα έχει μέσα από Enrique Iglesias, Pink αλλά και τη λατρεμένη Rihanna και  θα σε κάνει να μη θες να σταματήσεις.

 Η Playlist του “χιπ χοπα”

Έχεις μόνο φαρδιά ρούχα στην ντουλάπα σου, λατρεύεις να φοράς το παντελόνι σου πιο χαμηλά από όσο πρέπει, έχεις μπλούζες μέχρι το γόνατο, που στην πλειοψηφία τους είναι φανέλες του μπάσκετ, και φοράς καπέλο. We give you a beat με τα παρακάτω tracks που αποτελούνται από τον μοναδικό Eminem μέχρι 50 Cent και Snoop Dogg.

H playlist του «σκυλά»

Δεν υπάρχει καμία ελπίδα εσένα. Ακόμα και αν τρέχεις εσύ πάλι θα θες να ακούσεις σκυλάδικα και να σκέφτεσαι ότι είσαι στα μπουζούκια. Οπότε φόρτωσε τα κομμάτια που σου έχουμε παρακάτω βάλε στο τέρμα την ένταση και τρέξε. 😉

Οπότε, τώρα έχεις ένα ακόμα κίνητρο για να τρέξεις και να το διασκεδάσεις.

Εσύ τι τραγούδια ακούς όταν τρέχεις;

 

  
  
  
Επιστροφή